Sposób przygotowania:
cielęcina nadziewana serem i szynką
cielęcinę porcjujemy na kotlety rozbijamy je tłuczkiem
na tak przygotowane kotlety kładziemy plasterk sera oraz plasterek szynki smarujemy musztardą i składamy w kopertę spinamy wykałaczkami
tak przygotowany kotlet obtaczamy w mące jajku oraz bułce tartej
smażymy z obu stron na rumiany kolor
gdy mamy usmażone wszystkie kotlety kładziemy je ponownie na patelnie zmniejszamy ogień i trzymamy je chwilke pod przykryciem
na tak przygotowane kotlety kładziemy plasterk sera oraz plasterek szynki smarujemy musztardą i składamy w kopertę spinamy wykałaczkami
tak przygotowany kotlet obtaczamy w mące jajku oraz bułce tartej
smażymy z obu stron na rumiany kolor
gdy mamy usmażone wszystkie kotlety kładziemy je ponownie na patelnie zmniejszamy ogień i trzymamy je chwilke pod przykryciem