kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Ciemna bagietka z mozzarellą

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

Bagietki przekroić wzdłuż i posmarować masłem. Mozzarellę osączyć z zalewy, pokroić na plastry. Pomidory także pokroić na plasterki.

Ciemna bagietka z mozzarellą

Składniki:

Ciemna bagietka z mozzarellą

 

Sposób przygotowania:

Ciemna bagietka z mozzarellą
Bagietki przekroić wzdłuż i posmarować masłem.
Mozzarellę osączyć z zalewy, pokroić na plastry.
Pomidory także pokroić na plasterki.

Na pieczywie ułożyć listki sałaty i bazylii, na nich ser i pomidory.
Doprawić do smaku pieprzem i solą, posmarować pesto.

Przykryć połówkami bagietek.