Sposób przygotowania:
Ciemne babeczki z truskawkami i borówkami1.

Do naczynia wbić całe jajka i wsypać cukier, zmiksować na jednolitą masę.
2.

Do masy wlać olej i ponownie zmiksować.
3.

Wsypać mąkę i sodę oczyszczoną, dalej miksować
4.

Na końcu wsypać kakao.
5.

Zmiksować na jednolitą masę.
6.

Do ciemnej masy wsypać kropelki czekoladowe i wymieszać łopatką.
7.

Do foremek silikonowych włożyć papilotki i uzupełnić je ciastem do 2/3 wysokości.
8.

Na wierzchu poukładać świeże truskawki i borówki amerykańskie.
9.

Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 stopni C i piec przez 20 minut.
10.

Upieczone babeczki wystudzić.
11.

Chłodne posypać cukrem pudrem. Smacznego !