Sposób przygotowania:
Coś na słodko Smakosza
Przygotowanie:
Wszystkie owoce należy dokładnie umyć,osączyć i rozdrobnić na małe cząstki.Owoce wraz z rodzynkami przelać obficie wrzątkiem,posypać wanilią oraz cynamonem.Gotować na małym ogniu 3-5 minut.Kuskus zalać na 5-10 minut wrzącą wodą,dodać masło wraz z migdałami.Delikatnie wymieszać.Bakalie osączyć w papierowym ręczniku.Dosypać do kuskusu wraz z miodem.Na płaskim talerzu ułożyć pomarańcze z grapefruitem,na środek położyć ananas i kuskus.
Wszystkie owoce należy dokładnie umyć,osączyć i rozdrobnić na małe cząstki.Owoce wraz z rodzynkami przelać obficie wrzątkiem,posypać wanilią oraz cynamonem.Gotować na małym ogniu 3-5 minut.Kuskus zalać na 5-10 minut wrzącą wodą,dodać masło wraz z migdałami.Delikatnie wymieszać.Bakalie osączyć w papierowym ręczniku.Dosypać do kuskusu wraz z miodem.Na płaskim talerzu ułożyć pomarańcze z grapefruitem,na środek położyć ananas i kuskus.