Sposób przygotowania:
Cytrynowo - czekoladowa pianka na biszkoptach
Dużą blachę wykładamy biszkoptami.. Żelatynę zalewamy szklanką mleka i odstawiamy aby napęczniała. Gdy już to zrobi lekko ją podgrzewamy i mieszamy aż się rozpuści, odstawiamy do lekkiego ostygnięcia. Do serka wlewamy resztę mleka, dodajemy zapach i sok z cytryny, wszystko razem dokładnie miksujemy. Jajka zanurzamy we wrzątku, a następnie ubijamy białka na sztywno. Gdy piana już nam nie wypada z naczynia wsypujemy cukier waniliowy i miksujemy aż się rozpuści i utrwali białka. Pianę partiami przekładamy do serka i delikatnie mieszamy za pomocą łopatki. Dodajemy żelatynę przelewając przez siteczko aby nie było grudek, jeszcze pokrojona czekolada i dokładnie mieszamy. Wykładamy na ciastka, równamy i posypujemy kakao. Odstawiamy do stężenia i aby biszkopty naszły wilgocią.