Kulinarna Chwila

Kulinarna Chwila

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1053]

Czarując fasolowe roladki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 10
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Propozycja na pyszny obiadek, roladki ze schabu z fasolką szparagową, serkiem oraz aromatycznym koperkiem

Czarując fasolowe roladki

Składniki:

Czarując fasolowe roladki

Składniki na roladki

Sposób przygotowania:

Czarując fasolowe roladki

ETAP 1:

Czarując Fasolowe roladki

1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.

2. Z fasoli obcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie.

3. Serek mieszamy z posiekanym koperkiem.

4. Każdy plaster mięsa smarujemy serkiem i układamy trochę fasoli.

ETAP 2:

Czarując Fasolowe roladki

5. Zwijamy w roladki, panierujemy w roztrzepanym widelcem jaku oraz w bułce tartej.

6. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.

ETAP 3:

7. Roladki gotowe.

8. Smacznego.