Sposób przygotowania:
Czekoladowe ciasteczka chili.
Wymieszac wszystkie skladniki w misce, zwinac w walek i odkrawac male porcje z ktorych formowac kulki wielkosci orzecha wloskiego, ukladac na blasze wylozonej pergaminem i lekko splaszczyc.
Piecz 8 - 10 minut, w 180 stopniach C, wyjmij z piekarnika, odłóż, aby ostygły.
Skladniki na polewe rozpuscic w kapieli wodnej lub mikrofalowce, wymieszac i polewa gotowa.Smarowac polewa wystudzone ciastka, je jeszcze dodatkowo sypie je zmielonym chili.
Piecz 8 - 10 minut, w 180 stopniach C, wyjmij z piekarnika, odłóż, aby ostygły.
Skladniki na polewe rozpuscic w kapieli wodnej lub mikrofalowce, wymieszac i polewa gotowa.Smarowac polewa wystudzone ciastka, je jeszcze dodatkowo sypie je zmielonym chili.
A.B.
alis.haze
motyleqq