Sposób przygotowania:
Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy.
Jajka ubić z ckrem na puszysta masę, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia. Odłożyc 1/3 ciasta, do pozostałej dodac cynamon. Po wymieszaniu wylać do formy, ułożyć pokrojone w cząstki jabłka, mozna posypac cynamonem. Pozostałą częśc ciasta połączyć z kakao. Wylać na jabłka. Piec około 35 - 40 minut aż ciasto wyrźnie odejdzie od brzegu.
![Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy. Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/czekoladowo-cynamonowy-biszkopt-owocowy-74198.jpg)
![Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy. Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/czekoladowo-cynamonowy-biszkopt-owocowy-74199.jpg)
![Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy. Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/czekoladowo-cynamonowy-biszkopt-owocowy-74200.jpg)
![Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy. Czekoladowo-cynamonowy biszkopt owocowy.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/czekoladowo-cynamonowy-biszkopt-owocowy-74201.jpg)