Sposób przygotowania:
Czerwona fasolka z awokado
Awokado umyć i nie obierając pokroić w ósemki,pozbywając się pestek.Cząstki owocu ułożyć na półmisku i skropić sokiem z cytryny.
Fasolkę osączyć z zalewy.Paprykę umyć i drobno posiekać.Czosnek rozgnieść i wymieszać dokładnie z solą,łyżeczką soku cytrynowego i oliwą z oliwek.Czosnek połączyć z warzywami.Powstałą masę położyć na awokado.Schłodzić w lodówce.Można podawać z pieczywem.
Fasolkę osączyć z zalewy.Paprykę umyć i drobno posiekać.Czosnek rozgnieść i wymieszać dokładnie z solą,łyżeczką soku cytrynowego i oliwą z oliwek.Czosnek połączyć z warzywami.Powstałą masę położyć na awokado.Schłodzić w lodówce.Można podawać z pieczywem.