Anastazja324

Anastazja324

Starszy Kucharz
[Przepisów: 35]

Czerwona fasolka z awokado

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Danie idealne na szybki obiad lub letnią kolację

Czerwona fasolka z awokado

Składniki:

Czerwona fasolka z awokado

 

Sposób przygotowania:

Czerwona fasolka z awokado
Awokado umyć i nie obierając pokroić w ósemki,pozbywając się pestek.Cząstki owocu ułożyć na półmisku i skropić sokiem z cytryny.
Fasolkę osączyć z zalewy.Paprykę umyć i drobno posiekać.Czosnek rozgnieść i wymieszać dokładnie z solą,łyżeczką soku cytrynowego i oliwą z oliwek.Czosnek połączyć z warzywami.Powstałą masę położyć na awokado.Schłodzić w lodówce.Można podawać z pieczywem.