Sposób przygotowania:
Czosnkowo-tymiankowy stek z pomidorowym relishe
Rozgrzej patelnię grillową. Zmieszaj ze sobą tarty czosnek, tymianek, sól i pieprz. Natrzyj mięso oliwą, a następnie posyp mieszanką przypraw. Podsmażaj na patelni po 4 minuty z każdej strony.
Aby przygotować relish na zwykłej patelni podgrzej oliwę. Posiekaj dymki i zeszklij na oliwie. Dodaj czosnek, a następnie pomidory wraz z przyprawami. Podsmażaj mieszając przez 10 minut. Podawaj w miseczce obok steku. Przepis z Polsat Food Network
Aby przygotować relish na zwykłej patelni podgrzej oliwę. Posiekaj dymki i zeszklij na oliwie. Dodaj czosnek, a następnie pomidory wraz z przyprawami. Podsmażaj mieszając przez 10 minut. Podawaj w miseczce obok steku. Przepis z Polsat Food Network