Sposób przygotowania:
Dekoracje przekąsek rybnych
I. Marchew i pietruszkę pokroic w krążki. Porcje dekorować majonezem, warzywami i zieleniną.
II.Ogórki i marchew pokroić w plasterki. Porcje dekorowac majonezem, warzywami i zieleniną.
III. Groszek ugotować, odcedzić, a jeśli jest konserwowy odcedzić z zalewy. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na cząstki. Porcje dekorowac majonezem, czastkami jajka, groszkiem i zieloną pietruszką.
II.Ogórki i marchew pokroić w plasterki. Porcje dekorowac majonezem, warzywami i zieleniną.
III. Groszek ugotować, odcedzić, a jeśli jest konserwowy odcedzić z zalewy. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na cząstki. Porcje dekorowac majonezem, czastkami jajka, groszkiem i zieloną pietruszką.
evita0007