iw1987

iw1987

Starszy Kucharz
[Przepisów: 45]

Dekoracje przekąsek rybnych

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Doskonałe dekoracje na sledzie kture ładnie podać do stołu

Dekoracje przekąsek rybnych

Składniki:

Dekoracje przekąsek rybnych

 

  • I.
  • 5 dag marchwi z wywaru
  • 5 dag pietruszki z wywaru
  • 5 dag pietruszki zielonej
  • 5 dag majonezu
  • II.
  • 10 dag ogórków kwaszonych
  • 5 dag marchwi z wywaru
  • 5 dag pietruszki zielonej
  • 5 dag majonezu
  • III.
  • 2 jajka
  • 5 dag groszku zielonego
  • 5 dag marchwi z wywaru
  • 5 dag pitruszki zielonej
  • 5 dag majonezu

Sposób przygotowania:

Dekoracje przekąsek rybnych
I. Marchew i pietruszkę pokroic w krążki. Porcje dekorować majonezem, warzywami i zieleniną.
II.Ogórki i marchew pokroić w plasterki. Porcje dekorowac majonezem, warzywami i zieleniną.
III. Groszek ugotować, odcedzić, a jeśli jest konserwowy odcedzić z zalewy. Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić na cząstki. Porcje dekorowac majonezem, czastkami jajka, groszkiem i zieloną pietruszką.

Tagi:

jajko jajka