Sposób przygotowania:
Deser Al Capone
Mleko zagotować z 3 łyżkami cukru i kawą. Następnie utrzyj z żółtkami i miąższem wanilii.
Żelatynę należy rozpuścić i wymieszać z mleczną kawą, połową likieru i cynamonem, połączyć z ubitą śmietaną. W miseczkach ułożyć biszkopty, polać je resztą likieru i nałożyć krem.
Z białek i reszty cukru ubić sztywna pianę, nałożyć ją do szprycki i wycisnąć na blachę 4 rozetki, piec ok 10 min w temp 180 stC, ułożyć da deserze. Udekorować laskami wanilii.
Żelatynę należy rozpuścić i wymieszać z mleczną kawą, połową likieru i cynamonem, połączyć z ubitą śmietaną. W miseczkach ułożyć biszkopty, polać je resztą likieru i nałożyć krem.
Z białek i reszty cukru ubić sztywna pianę, nałożyć ją do szprycki i wycisnąć na blachę 4 rozetki, piec ok 10 min w temp 180 stC, ułożyć da deserze. Udekorować laskami wanilii.