Sposób przygotowania:
Domowe cheesburgery
Mięso mielone wkładamy do miski, dodajemy jajko, sól, czosnek i pieprz - wyrabiamy na jednolitą masę, następnie formujemy 5 płaskich kotletów - mają być naprawdę płaskie gdyż się zbiegną :) smażymy z dwóch stron na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Bułki przekrawamy, smarujemy sosem do hamburgerów, następnie kładziemy wysmażonego kotleta i plaster sera - wędrują na około 1 minute do mikrofali aby ser się roztopił - wyciągamy, kładziemy liść sałaty, plaster pomidora, posypujemy posiekanym szczypiorkiem, polewamy ketchupem, przykrywamy bułką i gotowe. Smacznego :)
![Domowe cheesburgery Domowe cheesburgery](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-cheesburgery-120151.jpg)
![Domowe cheesburgery Domowe cheesburgery](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-cheesburgery-120152.jpg)
![Domowe cheesburgery Domowe cheesburgery](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-cheesburgery-120153.jpg)
![Domowe cheesburgery Domowe cheesburgery](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/domowe-cheesburgery-120154.jpg)
darmiona
Konczi
darmiona
dokładnie!!