Agunia

Agunia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 64]

Drobiowe roladki z pieczarkami.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Roladki są soczyste i smaczne:)

Drobiowe roladki z pieczarkami. Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Drobiowe roladki z pieczarkami.

 

Sposób przygotowania:

Drobiowe roladki z pieczarkami.
Piersi z kurczaka rozbijamy, oprószamy przyprawą do kurczaka i odstawiamy.Pieczarki kroimy w plasterki,cebulę w kostkę i podsmażamy na oliwie przyprawiając wegetą i pieprzem.Gotowy farsz nakładamy na piersi i zwijamy w rulonik maczamy w jajku i obtaczamy w bułce tartej smażymy na małym ogniu.Smacznego.
Drobiowe roladki z pieczarkami.
Etap 1
Drobiowe roladki z pieczarkami.
Etap 2