Sposób przygotowania:
Drożdżowe bułeczki jogurtowo-kokosowe
Do miski przesiewamy mąkę i dodajemy pozostałe składniki wraz z rozczynem. Ciasto wyrabiamy przez ok. 10 min, następnie przykrywamy ściereczką i odstawiamy do wyrośnięcia na ok 1 godzinę. W tym czasie przygotowujemy budyń wg. przepisu na opakowaniu, ale w mniejszej ilości mleka. Dodatkowo mleko gotujemy z wiórkami kokosowymi. Budyń odstawiamy do wystygnięcia. Gdy ciasto juz wyrośnie, formujemy z niego drożdżówki o dowolnym kształcie i nadziewamy budyniem. Układamy na blaszce wyścielonej papierem do pieczenia i pozwalamy wyrastać przez kolejne 15-20 min. Przed włożeniem do piekarnika smarujemy z wierzchu jajkiem lub mlekiem. Drożdżówki pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temp. 200oC przez ok. 25 min.