Sposób przygotowania:
Dwukolorowa dżdżownica.
Twaróg zmielić przez maszynkę nawet dwa razy,żółtka z cukrem ut-
-rzeć na parze,po czym dodać do twarogu i zagnieść rękoma jak
ciasto.Tworzyć małe lub średnie kulki.Z masy kakaowej ulepić kolej-
-ne dodając pokruszone herbatniki,masło,mleko w proszku i pół
szklanki kakao.Potem łączyć dwukolorowe kulki w dżdżownicę,doci-
-skając lekko jedną do drugiej na przemian twarogową z kakaową.
Dobre na desery i podwieczorki.
-rzeć na parze,po czym dodać do twarogu i zagnieść rękoma jak
ciasto.Tworzyć małe lub średnie kulki.Z masy kakaowej ulepić kolej-
-ne dodając pokruszone herbatniki,masło,mleko w proszku i pół
szklanki kakao.Potem łączyć dwukolorowe kulki w dżdżownicę,doci-
-skając lekko jedną do drugiej na przemian twarogową z kakaową.
Dobre na desery i podwieczorki.