Sposób przygotowania:
Dwukolorowe babeczkikruche korpusy
Mąkę przesiać do miski. Wsypać orzechy, cukry, kakao i kawę. Wkroić zimną margarynę, wbić żółtka. Dolać łyżkę śmietany i zagnieść jednolite ciasto. Ciasto uformować w kulę i schować na ok. 1 godzinę do lodówki. Po tym czasie ciasto wyjąć i rozwałkowałam na placek o grubości ok. 3-4 mm. Foremki na babeczki wysmarować masłem.
Z ciasta szklanką wykrawać krążki i wylepiać nimi foremki. Piec ok. 15 minut w temperaturze 180 stopni z włączonym termoobiegiem. Po upieczeniu babeczki wyciągnąć od razu z piekarnika i studzić na metalowej kratce.
krem
Czekoladę połamać na kawałki i roztopić. Połowę śmietany ubić z śmietan - fixem i połączyć z wystudzoną czekoladą. Miękkie masło zmiksować z cukrem pudrem. Dodać do niego drugą połowę śmietany, wsypać śmietan - fix i ubić na sztywny krem.
Do rękawa cukierniczego z tylko w kształcie gwiazdki przełożyć obydwa kremy, starając się aby ich nie zmieszać. Jedną masę należy włożyć na jedną stronę rękawa a drugą masę w drugą połowę rękawa. Kremy wyciskać do babeczek.
Schłodzić w lodówce.