piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Farsz do pierogów.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Apetyczny farsz do pierogów domowej roboty.

Farsz do pierogów.

Składniki:

Farsz do pierogów.

 

 

Sposób przygotowania:

Farsz do pierogów.
Jajka gotujemy na twardo przez minut.Po ugotowaniu i obraniu ze skorupek kroimy bardzo drobniutko.Pokrojone jajka przekładamy do miski.Szpinak gotujemy pod przykryciem na średnim ogniu prze 15 minut.Po ugotowaniu odsączamy z wody na durszlaku.Po wystudzeniu drobno siekamy i przekładamy do pokrojonych jajek.Drobno siekamy czosnek,a ser fetę rozdrabniamy widelcem.Wszystko przekładamy do jednej miseczki.Doprawiamy szczypta pieprzu i na koniec dodajemy jogurt naturalny.Wszystkie składniki mieszamy rozdrabniając widelcem.