Sposób przygotowania:
Farsz do ruskich pierogów
Gotujemy ziemniaki ,odcedzamy oraz ugniatamy z łyżką masła ,odstawiamy do wystygnięcia .
Rozdrabniamy twaróg dodajemy do niego wystudzone ziemniaki .
Kroimy boczek oraz cebulkę w drobną kostkę podsmażamy i dodajemy to do naszego farszu dokładnie mieszamy dodając przyprawę do ziemniaków około pół opakowania ,pieprz oraz sól do smaku ,siekamy natke pietruszki również dodajemy ,majeranek około 1 małej łyżeczki wszystkie składniki dokładnie mieszamy ,kiedy mamy gotowy farsz nadziewamy nim nasze pierożki.
Smacznego.
Rozdrabniamy twaróg dodajemy do niego wystudzone ziemniaki .
Kroimy boczek oraz cebulkę w drobną kostkę podsmażamy i dodajemy to do naszego farszu dokładnie mieszamy dodając przyprawę do ziemniaków około pół opakowania ,pieprz oraz sól do smaku ,siekamy natke pietruszki również dodajemy ,majeranek około 1 małej łyżeczki wszystkie składniki dokładnie mieszamy ,kiedy mamy gotowy farsz nadziewamy nim nasze pierożki.
Smacznego.