szeryl23

szeryl23

Szef Kuchni
[Przepisów: 34]

Farsz do ruskich pierogów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Farsz idealnie współgra z przyprawą do ziemniaków nadając bardzo intensywny smak

Farsz do ruskich pierogów

Składniki:

Farsz do ruskich pierogów

 

Sposób przygotowania:

Farsz do ruskich pierogów
Gotujemy ziemniaki ,odcedzamy oraz ugniatamy z łyżką masła ,odstawiamy do wystygnięcia .
Rozdrabniamy twaróg dodajemy do niego wystudzone ziemniaki .
Kroimy boczek oraz cebulkę w drobną kostkę podsmażamy i dodajemy to do naszego farszu dokładnie mieszamy dodając przyprawę do ziemniaków około pół opakowania ,pieprz oraz sól do smaku ,siekamy natke pietruszki również dodajemy ,majeranek około 1 małej łyżeczki wszystkie składniki dokładnie mieszamy ,kiedy mamy gotowy farsz nadziewamy nim nasze pierożki.
Smacznego.

Tagi:

przyprawy