Sposób przygotowania:
Fasolka szparagowa
Obie fasole umyć i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości, ale żeby nie była za bardzo rozgotowana. Odcedzić na sitko i odstawić na około 10 minut żeby nieco ostygła. Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić fasolki. Doprawić solą, pieprzem i posypać bułką tartą. Podsmażyć kilka minut, delikatnie mieszając co jakiś czas, do momentu aż bułka nieco się zrumieni.
![Fasolka szparagowa Fasolka szparagowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolka-szparagowa-49915.jpg)
![Fasolka szparagowa Fasolka szparagowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolka-szparagowa-49916.jpg)
![Fasolka szparagowa Fasolka szparagowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolka-szparagowa-49917.jpg)