Sposób przygotowania:
Fasolka z boczkiem, kiełbaską i cebulą
Na początku fasolę należy moczyć przez ok 8 godzin ( w gorącej wodzie co jakiś czas zmieniając wodę). Po 8 godzinach zmieniamy wodę i następnie gotujemy tak długo, aż będzie miękka. Cebulę kroimy w półksiężyce.Kiełbasę i boczek kroimy na małe kawałki. Cebulę, boczek i kiełbaskę podsmażamy na oleju. Do ugotowanej fasoli wkładamy podsmażoną kiełbasę, boczek i cebulę. Dokładamy koncentrat pomidorowy, sól, pieprz, przyprawę do potraw do smaku oraz przyprawę do fasoli firmy.Gotujemy jeszcze przez 30 minut. Smacznego !!! Fasolka gotowa. Naprawdę polecam.
edytaha
aneta_bielecka_pozna
edytaha
Niestety, jest to niezgodne z regulaminem. Zajrzyj tutaj, Bunia wszystko dokładnie opisała:
http://forum.gotujmy.pl/kilka-uwag-o-tym-jak-pisac-przepisy-by-byly-zgodne-z-nowymi-zasadami,watek,162929h110.html
aneta_bielecka_pozna
Dziękuję.