monia2005

monia2005

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 328]

Faszerowane ............

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 10

.............mielonym i pieczarkami pałki z kurczaka

Faszerowane ............

Składniki:

Faszerowane ............

 

Sposób przygotowania:

Faszerowane ............
Pałki myjemy, osuszamy, pozbawimy kości .Wkładamy do miski wlewamy 2 łyżki oleju,przyprawe do kurczaka mieszamy odstawiamy najlepiej na noc do lodówki.Ja żeby się nie bawić zszywam jedną stronę ,drugą stroną nakładamy podsmażone z cebulką pieczarki,oraz zrobione mielone(mielone wymieszane z jajkiem i bułką tartą) i ponownie zszywamy .Układamy w naczyniu zalewamy bulionem pieczemy ok 60 min.Po wyjęciu usuwamy nitki.