Sposób przygotowania:
Faszerowane jajka
Jajka gotujemy na twardo i czekamy, aż ostygną, po czym obieramy je ze skorupki. Następnie tniemy każde jajko na pół wyciągamy żółtko.
Z tuńczyka odlewamy olej aby nasz farsz nie był za tłusty, po odlaniu tuńczyka wkładamy do miski razem z żółtkami. Dodajemy łyżkę majonezu doprawiamy solą i pieprzem dokładnie mieszam,y aż uzyskamy masę.
Gotowy farsz wkładamy do jajek gdzie znajdowało się żółtko.
Na koniec posypujemy oregano.
Z tuńczyka odlewamy olej aby nasz farsz nie był za tłusty, po odlaniu tuńczyka wkładamy do miski razem z żółtkami. Dodajemy łyżkę majonezu doprawiamy solą i pieprzem dokładnie mieszam,y aż uzyskamy masę.
Gotowy farsz wkładamy do jajek gdzie znajdowało się żółtko.
Na koniec posypujemy oregano.