Sposób przygotowania:
Faszerowane pieczarki sardynkami , papryką i serem
Pieczarki umyj i nożykiem wytnij ogonki środki tak aby jak najwięcej wyciąć wtedy będzie więcej miejsca do farszu . Paprykę czerwoną umyj wytnij gniazda z nasionkami i pokrój w kosteczkę drobną. Wymieszaj z pieczarkami , dopraw sola pieprzem i papryka czerwoną mieloną. Usmaż na patelni ( koło 30 minut smażyłam i dusiłam razem , odlałam sok który pomieszał się z olejem .) Nadziałam pieczarki ,pokroiłam margarynę wiórka powkładałam między pieczarki . Wstawiłam do piekarnika Zapiekałam 25 minut w 200 stopniach, wyjęłam pieczarki położyłam po kawałeczku sardynki w pomidorach i posypałam serem , trzymałam w piecu do rozpuszczenia sera i podałam z kaszą i sałatką, polałam sosem . Pycha polecam . Eksperyment się udał wyszła fajna potrawa.