Sposób przygotowania:
Filet z kurczaka z pieczarkami i serem żółtym
Mięso dokładnie myjemy, kroimy na kotlety i rozwijamy tłuczkiem. Cebulę obieramy i drobno kroimy, podsmażamy na oleju.
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w kostkę, dodajemy do cebuli i razem podsmażamy. Mięso przyprawiamy z obu stron.
Na każdy kawałek mięsa nakładamy plaster sera i pieczarki i składamy na pół. Panierujemy w mące, jajku i bułce tartej i smażymy z obu stron.
Smacznego:)
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w kostkę, dodajemy do cebuli i razem podsmażamy. Mięso przyprawiamy z obu stron.
Na każdy kawałek mięsa nakładamy plaster sera i pieczarki i składamy na pół. Panierujemy w mące, jajku i bułce tartej i smażymy z obu stron.
Smacznego:)