Mama niejadka

Mama niejadka

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 141]

Filet z warzywami duszony na maśle

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Smaczny i szybki w przygotowaniu filet z warzywami duszony na maśle. Idealny na szybki zdrowy obiad :)

Filet z warzywami duszony na maśle Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Filet z warzywami duszony na maśle

 

Sposób przygotowania:

Filet z warzywami duszony na maśle
Fileta opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym.

Filet zamarynowany na sucho z ulubionymi przyprawami

U mnie: czosnek niedźwiedzi, papryka słodka wędzona, sól ziołowa :)

W naczyniu ułożyć fileta, pokrojone w plasterki warzywa. Dodać masło klarowane, posypać solą ziołową i dusić na małym ogniu ok. 45-60minut
Filet z warzywami duszony na maśle
W naczyniu ułożyć fileta, pokrojone w plasterki warzywa.