Sposób przygotowania:
Filety rybne ze smaczną chustą
► Filety rybne umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Następnie doprawić solą, pieprzem, przyprawą do ryb i ułożyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym ( lub na blasze do pieczenia ).
► Pasta musztardowa: w naczyniu wymieszać masło z musztardami, serem, cebulą, bułką tartą i natką pietruszki. Składniki wymieszać, aż do powstania jednolitej pasty.
► Pastę musztardową rozprowadzić na filetach rybnych. Rybę wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać przez około 15 - 20 minut w 200°C / Górne - Dolne żródło ciepła /.
► Pasta musztardowa: w naczyniu wymieszać masło z musztardami, serem, cebulą, bułką tartą i natką pietruszki. Składniki wymieszać, aż do powstania jednolitej pasty.
► Pastę musztardową rozprowadzić na filetach rybnych. Rybę wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać przez około 15 - 20 minut w 200°C / Górne - Dolne żródło ciepła /.