Sposób przygotowania:
Spaghetti z sosem
1. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
2. Cebulę kroimy i podsmażamy na oleju. Dodajemy pokrojone w paski pieczarki. Przesmazamy razem chwilę.
3. Dodajemy pokrojoną cukinię. Przesmazamy wszystko razem, aż nadmiar wody wypatruje.
4. Dodajemy pomidory w puszce oraz zioła prowansalskie oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
5. Dodajemy świeży szpinak oraz doprawiamy solą, pieprzem oraz wędzoną czerwoną papryką. Podajemy z ugotowanym makaronem i możemy posypać startym serem.
2. Cebulę kroimy i podsmażamy na oleju. Dodajemy pokrojone w paski pieczarki. Przesmazamy razem chwilę.
3. Dodajemy pokrojoną cukinię. Przesmazamy wszystko razem, aż nadmiar wody wypatruje.
4. Dodajemy pomidory w puszce oraz zioła prowansalskie oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
5. Dodajemy świeży szpinak oraz doprawiamy solą, pieprzem oraz wędzoną czerwoną papryką. Podajemy z ugotowanym makaronem i możemy posypać startym serem.