Sposób przygotowania:
Filety z fetą i oliwkami
Filety umyć, osuszyć i przekroić na 2 płaty. Lekko rozbić i oprószyć przyprawami (uważać z solą gdyż feta jest słona). Fetę pokroić na większe kawałki i ułożyć na środku każdego fileta. Obok ułożyć po kilka oliwek. Każdy filet złożyć na pół i spiąć wykałaczkami. W głębszej patelni lub rondlu o grubym dnie rozgrzać olej i smażyć kieszonki z obu stron na większym ogniu. Następnie zmniejszyć ogień i przykryć pokrywką. Smażyć jeszcze ok 10 minut. Przed podaniem usunąć wykałaczki.
![Filety z fetą i oliwkami Filety z fetą i oliwkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filety-z-feta-i-oliwkami-250680.jpg)
![Filety z fetą i oliwkami Filety z fetą i oliwkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filety-z-feta-i-oliwkami-250681.jpg)
![Filety z fetą i oliwkami Filety z fetą i oliwkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filety-z-feta-i-oliwkami-250682.jpg)
![Filety z fetą i oliwkami Filety z fetą i oliwkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/filety-z-feta-i-oliwkami-250683.jpg)