co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
msewka napisał(a):

Natala1210 napisał(a):

Proszę,proszę ale trafiłam,pyszna zapiekanka Buni,wspaniały deserek Ewci,żyć nie umierać!

A u mnie dzisiaj na pierwszy obiad dla dzieci Racuchy jabłkowo-kokosowe wg.Babci Gramolki,gorąco polecam są przepyszne!

A na drugi obiad a właściwie obiado-kolację jak mąż wróci z pracy będzie kurczak z rożna,ziemniaczki i sałatka z pomidorów,ogórków i cebuli w sosie ziołowo-balsamicznym!

Natalko, Twoje łapki to prawdziwy skarb.

Dziękuję Ci Ewciu stokrotnie,ale Twoje też przyrządzają same wspaniałości!

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
A u mnie zostały oczywiście krokiety,ale zeby nie było monotonnie,to krokiety beda jeszcze jutro,a dziś gulasz z mięska wieprzowego z papryką i do tego ryż

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Natala1210 napisał(a):

Proszę,proszę ale trafiłam,pyszna zapiekanka Buni,wspaniały deserek Ewci,żyć nie umierać!

A u mnie dzisiaj na pierwszy obiad dla dzieci Racuchy jabłkowo-kokosowe wg.Babci Gramolki,gorąco polecam są przepyszne!

A na drugi obiad a właściwie obiado-kolację jak mąż wróci z pracy będzie kurczak z rożna,ziemniaczki i sałatka z pomidorów,ogórków i cebuli w sosie ziołowo-balsamicznym!

Natalko, Twoje łapki to prawdziwy skarb.

zmieniono 1 raz (ostatnio 31 mar 2010 15:11 przez msewka)

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Wspanialosci, chwilowo najadlam sie oczami...

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Ale dobrze trafilam na pyszny obiadek i wspanialy deserek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Babciagramolka napisał(a):

Córa narobiła mi apetytu zapiekanką którą robili na obiad - Cottage pie .Tyle że ja miałam w zamrażalniku mieloną wieprzowinę a nie wołowinę .Wbrew uporowi córki można robić i z wieprzowiny - PYSZNA .Moja zapiekana to ,,Pie wg Buni "

Ja tam zjadłabym z dowolnym mięskiem w takiej postaci.Pysznie wygląda.
To ja dołożę deser do Twojego obiadu.
obrazek

dusia30
  • dusia30

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 2
Wygląda pięknie

Babciagramolka
Córa narobiła mi apetytu zapiekanką którą robili na obiad - Cottage pie .Tyle że ja miałam w zamrażalniku mieloną wieprzowinę a nie wołowinę .Wbrew uporowi córki można robić i z wieprzowiny - PYSZNA .Moja zapiekana to ,,Pie wg Buni "
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
kinga napisał(a):

Ja wczoraj cały wieczór robiłam krokiety,wiec nie trudno zgadnąć co dzis chłopaki jadły na obiadA ja miałam wczorajszy barszcz ukraiński,a wyszedł mi tak pyszny,ze nie mogłam sie nim najeść

Ja jak robię krokiety to też jak dla armii wojska. A moje chłopaki by tylko jadły i jadły i jeszcze żeby było po nich widać. A swoją drogą krokiety su super.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?