Proszę,proszę ale trafiłam,pyszna zapiekanka Buni,wspaniały deserek Ewci,żyć nie umierać!
A u mnie dzisiaj na pierwszy obiad dla dzieci Racuchy jabłkowo-kokosowe wg.Babci Gramolki,gorąco polecam są przepyszne!
A na drugi obiad a właściwie obiado-kolację jak mąż wróci z pracy będzie kurczak z rożna,ziemniaczki i sałatka z pomidorów,ogórków i cebuli w sosie ziołowo-balsamicznym!
Natalko, Twoje łapki to prawdziwy skarb.
Dziękuję Ci Ewciu stokrotnie,ale Twoje też przyrządzają same wspaniałości!
A u mnie zostały oczywiście krokiety,ale zeby nie było monotonnie,to krokiety beda jeszcze jutro,a dziś gulasz z mięska wieprzowego z papryką i do tego ryż
Proszę,proszę ale trafiłam,pyszna zapiekanka Buni,wspaniały deserek Ewci,żyć nie umierać!
A u mnie dzisiaj na pierwszy obiad dla dzieci Racuchy jabłkowo-kokosowe wg.Babci Gramolki,gorąco polecam są przepyszne!
A na drugi obiad a właściwie obiado-kolację jak mąż wróci z pracy będzie kurczak z rożna,ziemniaczki i sałatka z pomidorów,ogórków i cebuli w sosie ziołowo-balsamicznym!
zmieniono 1 raz (ostatnio 31 mar 2010 15:11 przez msewka)
Córa narobiła mi apetytu zapiekanką którą robili na obiad - Cottage pie .Tyle że ja miałam w zamrażalniku mieloną wieprzowinę a nie wołowinę .Wbrew uporowi córki można robić i z wieprzowiny - PYSZNA .Moja zapiekana to ,,Pie wg Buni "
Ja tam zjadłabym z dowolnym mięskiem w takiej postaci.Pysznie wygląda.
To ja dołożę deser do Twojego obiadu.
Córa narobiła mi apetytu zapiekanką którą robili na obiad - Cottage pie .Tyle że ja miałam w zamrażalniku mieloną wieprzowinę a nie wołowinę .Wbrew uporowi córki można robić i z wieprzowiny - PYSZNA .Moja zapiekana to ,,Pie wg Buni "
Ja wczoraj cały wieczór robiłam krokiety,wiec nie trudno zgadnąć co dzis chłopaki jadły na obiadA ja miałam wczorajszy barszcz ukraiński,a wyszedł mi tak pyszny,ze nie mogłam sie nim najeść
Ja jak robię krokiety to też jak dla armii wojska. A moje chłopaki by tylko jadły i jadły i jeszcze żeby było po nich widać. A swoją drogą krokiety su super.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Dziękuję Ci Ewciu stokrotnie,ale Twoje też przyrządzają same wspaniałości!
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Natala1210
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ja tam zjadłabym z dowolnym mięskiem w takiej postaci.Pysznie wygląda.
To ja dołożę deser do Twojego obiadu.
dusia30
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zewa
Ja jak robię krokiety to też jak dla armii wojska. A moje chłopaki by tylko jadły i jadły i jeszcze żeby było po nich widać. A swoją drogą krokiety su super.