co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
Babciagramolka napisał(a):

Dzisiejszy obiad rozpoczyna serię ,, na zaś " " tzn - wykorzystanie tego co zrobiłam na Święta ( specjalnie niektóre rzeczy robię w większej ilości i zamrażam ) .
Dziś Wielkanocny schab z rękawa w nowej wersji - ,, Schab z rękawa ,, zaś potem 1 " .
Podam z Oranżowymi kluseczkami ( mam zamrożone ) i surówką z buraczków z cebulką i olejem .

Ależ wspaniały obiad zaserwowałaś Buniu!

U mnie dzisiaj ziemniaczki i schab zapiekany w kiszonej kapuście z boczkiem czyli "Schab po góralsku"

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Babciagramolka napisał(a):

Dzisiejszy obiad rozpoczyna serię ,, na zaś " " tzn - wykorzystanie tego co zrobiłam na Święta ( specjalnie niektóre rzeczy robię w większej ilości i zamrażam ) .
Dziś Wielkanocny schab z rękawa w nowej wersji - ,, Schab z rękawa ,, na zaś 1 " .
Podam z Oranżowymi kluseczkami ( mam zamrożone ) i surówką z buraczków z cebulką i olejem .

To ja prosze suroweczke bo jestem strasznie najedzona po tych swietach.

Odp: co dzisiaj na obiad?

Babciagramolka
Dziś Wielkanocny schab z rękawa w nowej wersji - ,, Schab z rękawa ,, zaś potem 1 " .
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 06 kwi 2010 11:54 przez Babciagramolka)

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Ja usmażyłam mirunę, do tego ziemniaki i surówka z pekinki.

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
U mnie śledziki były na śaniadanie,a na obiad chłopaki jadły ruskie pierogi,które miałam zamrożone,a my z mamą rybkę z grilla

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
Natala1210 napisał(a):

U mnie dzisiaj śledzie z cebulą i ogórkiem konserwowym w zalewie octowej i śmietanie!

Jak ja lubie takie sledzie

Babciagramolka
Hi hi Ślimaka postawiłam , zeby było widać , że to danie dla flegmatyków ( zdjęcia leniwca nie posiadam )

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
U mnie dzisiaj śledzie z cebulą i ogórkiem konserwowym w zalewie octowej i śmietanie!
obrazek

dusia30
  • dusia30

• Przepisy: 52
Kalafior...mniam mniam.Dawno nie jadłam.

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Nie tylko ja zrobilam duze oczy Buniu-slimak tez
Mnie zachcialo sie znowu kalafiora.
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?