No Jestem za ogólnej manii konkursowej . Tylko proszę ustalić co komu jest potrzebne , żeby dubli nie było ().
I listę proszę zrobić ( a potem będziemy się po tej liście przesuwać rotacyjnie żeby było sprawiedliwie - każdy wygra w konkursie w którym do wygrania będzie to co potrzebuje )
Zgłaszam , że mnie chyba zaraz padnie elektryczna maszynka do mięsa i potrzebuję konkursu z maszynką ( ) .
Kto jest za takim rozwiązaniem ?Sprzeciwu nie widzę .
a swoją drogą to kiedy Wy, kochane koleżanki, weźmiecie się do roboty i zaczniecie wstawiać swoje cuda do konkursów?! gotujecie nie gorzej od nas więc do dzieła!
Msewko - odstaw szybko deserku dla Pyzy - zasłużyła ( wygrała 1 nagrodę w Konkursie Wielkanocnym - robot ) i Pchelka79 ( też wygrała w tym konkursie - czajnik i żelazko ) .Gratuluję dziewczyny .A jak Ci zostanie to może i dla mnie starczy ( też zasłużyłam - wygrałam to samo co Pchelka ) .
Natala1210 - cieszę się , ze racuchy smakowały . Też dorabiam zawsze drugą ( albo i trzecią porcję bo wnuki wciągają aż miło .
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
pocztylion2221
Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Babciagramolka
I listę proszę zrobić ( a potem będziemy się po tej liście przesuwać rotacyjnie żeby było sprawiedliwie - każdy wygra w konkursie w którym do wygrania będzie to co potrzebuje
Zgłaszam , że mnie chyba zaraz padnie elektryczna maszynka do mięsa i potrzebuję konkursu z maszynką (
Kto jest za takim rozwiązaniem ?Sprzeciwu nie widzę .
::
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Pyza
Natala1210
msewka
luna