Ja mialam dzis zeberka duszone,kapusta mloda duszona i kartofelki, na zyczenie mojego meza powiedzial "pychotka"
I wcale mu się nie dziwię.
A ja cały wieczór spędziłam przy nalewkach.Stoją już w butelkach i czekają pół roku na wypicie.A ja padnięta.A na dworze znów z daleka widać błyski.Ile można tych burz ścierpieć.Ja rano wstają nieprzytomna do pracy.
Dzisiaj wyglodnielismy z mezem po kilkugodzinnej wedrowce nad jeziorem. W drodze powrotnej wypilismy jogurt, a na obiadek zrobilismy wspolnie : ziemniaki, fasole szparagowa (ulubiona mojej Sary) i porcje kurczaka, wszystko uparowalismy w steamerze. Bylo lekko, na deserek zjedlismy po lodzie.
Moja mama ugotowała botwinkę, ale odradzam jej gotowanie w te upały,bo nikt nie ma ochoty na gorące dania.Lepiej zrobić mizerię lub coś równie lekkiego i chłodzącego.Ale na jutro kupiłam bób i najem się do syta bo w tym roku jeszcze nie gotowałam.
Hektolitry wody mineralnej
Jest tak goraco,ze nie chce sie ani jesc ani gotowac,wiec u nas obiadu nie bylo,maz zrobil swoja ulubiona salatke z tunczyka,ale i na nia nie mamy za bardzo ochoty
Dzisiaj obiad byl nietypowy, bylo goraco wiec zjadlam 2 gruszki, 2 jablka, brzoskwinie i salatke z paluszkami krabowymi... po obiedzie byla slodka drzemka.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
I wcale mu się nie dziwię.
A ja cały wieczór spędziłam przy nalewkach.Stoją już w butelkach i czekają pół roku na wypicie.A ja padnięta.A na dworze znów z daleka widać błyski.Ile można tych burz ścierpieć.Ja rano wstają nieprzytomna do pracy.
Odp: co dzisiaj na obiad?
Doro
Sarenka
msewka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Jest tak goraco,ze nie chce sie ani jesc ani gotowac,wiec u nas obiadu nie bylo,maz zrobil swoja ulubiona salatke z tunczyka,ale i na nia nie mamy za bardzo ochoty
Sarenka
Natala1210
Doro
Dobrze miec mame przy sobie,jak ci jej zazdroszcze
msewka
kinga