co dzisiaj na śniadanie?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na śniadanie?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Chciałabym , żeby mi ktoś przygotowywał rankiem takie sałatki.A z braku czasu to człowiek odżywia się szybko i często byle jak.

Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
Pyza napisał(a):

dzisiejsze śniadanie było prawie w południe...sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami

Ależ wspaniale i przepysznie wygląda ta sałatka,super!

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
dzisiejsze śniadanie było prawie w południe...sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
obrazek

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
Sarenka napisał(a):

Hehe Tak tylko przygotowuje sie na przyszlosc, mam nadzieje, ze calkiem niedaleka Poki co, to tylko plany. Ale apetyt mam nadzwyczajny, az mnie to przeraza, bo wczoraj wrabalam cala czekolade

Sarenko.A może to już nie plany?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Hehe Tak tylko przygotowuje sie na przyszlosc, mam nadzieje, ze calkiem niedaleka Poki co, to tylko plany. Ale apetyt mam nadzwyczajny, az mnie to przeraza, bo wczoraj wrabalam cala czekolade

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
Sarenka napisał(a):

Dzisiaj poczynajac od 6 rano zjadlam 8 jaj ugotowanych na poltwardo To najwiecej ile dotad zjadlam, w ciagu dnia.

Sareno....ja tez zastanawiam sie nad Twoja ochota na jajka chcesz nam cos powiedziec
obrazek

msewka
  • msewka

Sarenka napisał(a):

Dzisiaj poczynajac od 6 rano zjadlam 8 jaj ugotowanych na poltwardo To najwiecej ile dotad zjadlam, w ciagu dnia.

Sarenko, w zawodach brałaś udział? A może masz apetyt na dziwne rzeczy? Ja znam podobne przypadki....

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na śniadanie?

msewka
  • msewka

Babciagramolka napisał(a):

No to pokombinowałam .Zrobiłam sałatkę z makaronem z zupek chińskich .Jak na pierwszy smak- dobre .Degustacja będzie na kolację .Przepis potem .Teraz zdjęcie .Smacznego .

Poczekam,poczekam.Byle nie za długo!

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Sarenka napisał(a):

Sarenko,a Ciebie co tak na jaja dzisiaj wzięło

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na śniadanie?