A ja bylam bardzo glodna,ale,ze zagadalam sie z moja mamcia i dopiero skonczylam,wiec stwierdzilam ze przed 22 to juz nie wypada jesc i chyba pójde glodna spac
O widze, ze sa tutaj zwolennicy zielonej herbatki, ktorej u mnie nigdy nie brakuje
Kolacyjka moja dzisiaj to winogrona zielone i salatka z paluszkami krabowymi, do tego mieta i wkrotce zielona herbata - ktorej czesto nie biore pod uwage, bo pije ja kilkakrotnie w ciagu dnia - codzienne
hmmm...kolacja,dla mnie właściwie zakazana,ale zawsze się złamię i dobre postanowienia ulatują z wiatrem:kanapki z serkiem twarogowym i pomidorem,a do tego owocowa herbata(tak na razie w planach)
Wspomnienia sa piekne, ale ja czasami do nich nie wracam, bo jak sie rozmarze, to zdarza mi sie zasmucic, szczegolnie jak zdam sobie sprawe z tego, jak bardzo wspanialych ludzi potrafi brakowac. Ale wspomnienia to cos, co jest tylko nasze i nikt nam tego nie odbierze!
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: co na kolację ?
Persik
aDzius04
moja dzisiejsza kolacja wyglądała tak:
- sałatka z pomidorów, ogórków małosolnych, cebuli i szczypiorku.
- herbata pokrzywowo - miętowa
- ciemne pieczywo z białym serkiem
msewka
Odp: Odp: co na kolację ?
kinga
Sarenka
Kolacyjka moja dzisiaj to winogrona zielone i salatka z paluszkami krabowymi, do tego mieta i wkrotce zielona herbata - ktorej czesto nie biore pod uwage, bo pije ja kilkakrotnie w ciagu dnia - codzienne
aDzius04
chlebek pełnoziarnisty z serkiem brie, pomidorkiem oraz ogóreczkiem.
do popicia herbata zielona, obowiązkowo liściasta
A.B.
Sarenka
aDzius04