A ja mialam wypróbować sałatki Sarenki z paluszkami krabowymi i nadal tego nie zrobiłam.Nigdy ich wcześniej nie jadlam i może dlatego mam opory,ale muszę Wam uwierzyć na słowo,że są pyszne i się przemóc.
Spróbuj Ewcia,bo sa naprawde pyszneW sumie kazdy ma swoje smaki i nie musi Ci cos smakowac co smakuje innym,ale zawsze mozna spróbowac,zeby wiedziec jaki co ma smak
A ja mialam wypróbować sałatki Sarenki z paluszkami krabowymi i nadal tego nie zrobiłam.Nigdy ich wcześniej nie jadlam i może dlatego mam opory,ale muszę Wam uwierzyć na słowo,że są pyszne i się przemóc.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
kinga
Ja tez kupuje swieze,ale mysle,ze mrozone sa takie same w smaku
Odp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Spróbuję na pewno ,nawet w jakiejś ulotce z marketu widziałam promocję mrożonych paluszków krabowych.Czy Wy też kupujecie mrożone?
Sarenka
katarzyna czerwińska
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
kinga
Spróbuj Ewcia,bo sa naprawde pyszneW sumie kazdy ma swoje smaki i nie musi Ci cos smakowac co smakuje innym,ale zawsze mozna spróbowac,zeby wiedziec jaki co ma smak
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Odp: Odp: co na kolację ?
kinga
Sarenko prosze czestuj sie
Sarenka