Czasami w postaci garba, a kiedy chce sie ruszyc komorkami mozgowymi... przy odrobinie szczescia mozna osiagnac sukces bez jakiegos wielkiego wysilku fizycznego.. no ale czy kazdego szczescie lubi?
Jak dobrze miec wolne w sobote co? Tym bardziej, jak sie wie, ile taka wolna sobota moze znaczyc.. Dla mnie sobota i niedziela, to sa jedyne 2 dni w tygodniu, kiedy czuje, ze zyje Choc rzadko kiedy moge sobie wypoczac... ale nie jestem tutaj po to by wypoczywac, iem, ze kiedys pewnie za to zaplace... coz zycie jest takie krotkie... a zyc i pracowac trzeba Chcesz cos w zyciu osiagnac - ciezko pracuj, a efekty same przyjda
W tą sobotę będę miała wolne.Normalnie przypada mi co 4 tygodnie a w wakacje co 3.Mamy stażystę,który w soboty co drugi tydzień się uczy a myponosimy tego konsekwencje.Ale od kilku miesięcy odbieramy sobie 1 dzień za jedną sobotę.Choć przez 10 lat gdybym miała odebrać wszystkie soboty to dłuuuuuuugo w pracy by mnie nie zobaczyli,he,he
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
kinga
Odp: co na kolację ?
Sarenka
Sarenka
Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
W tą sobotę będę miała wolne.Normalnie przypada mi co 4 tygodnie a w wakacje co 3.Mamy stażystę,który w soboty co drugi tydzień się uczy a myponosimy tego konsekwencje.Ale od kilku miesięcy odbieramy sobie 1 dzień za jedną sobotę.Choć przez 10 lat gdybym miała odebrać wszystkie soboty to dłuuuuuuugo w pracy by mnie nie zobaczyli,he,he
Sarenka
msewka
Sarenka
Odp: Odp: co na kolację ?
kinga
Niech Ci bedzie Sarenko,ze lakomytroche ladniej brzmi
msewka