Ewcia - placuszki mega apetyczne, uwielbiam surimi, w dodatku z warzywkami i na cieplo! Mniam! Z pewnocia pogodzisz wszystkie obowiazki - jak zawsze to robisz My matki, niejednokrotnie niepokoimy sie i tesknimy za naszymi pociechami, kiedy gdzies wyjezdzaja, ale jak dobrze, ze szybko do nas wracaja . Moze to dziwne, ale mnie czasami brakuje takiej bieganiny, rutyna tez bywa meczaca, zwlaszcza na obczyznie. Pamietam, jak jeszcze, kilka lat tamu, zarywalam nocki i z utesknieniem wyczekiwalam kazdej wolnej chwili, zeby moc w pelni opanowac material sesyjny. A teraz, chcialabym choc na chwile do tego powrocic. Uwielbiam kiedy mozg mi pracuje na wysokich obrotach, a tutaj chyba zlapal zawieche
Udanej wycieczki corci zycze!
Na kolację racuszki z surimi i warzywami.Grilla zniweczył deszcz, więc trzeba było coś wymyślić.
W czwartek Patka jedzie do Gagenau, a przygotowania w proszku.W dodatku jutro po pracy mam 8-me urodziny syna mojego brata.Nie wiem, jak się wyrobię? Za to na 6-ego wzięłam wolne, to spokojnie dopilnuję ostatnich przygotowań.Będę teśknić za córcią, bo jedzie na cały tydzień.Ale cieszę się, że ma taką okazję.
Pójdę do piekła bo na kolację nawpychałam się ciasta z kokosowego z kremem brzoskwiniowym.Ale takie było smaczne,że nie mogłam się powstrzymać.
Yolu, wcale Ci się nie dziwię.Też bym tak zrobiła.
A ja na kolację wczoraj jadłam serek biały produkcji mojej teściowej.Taki nie za mocno ogrzany,kremowy aż w ustach się rozpływał.Patka wsunęła chyba z połowę, bo Ona szczególnie go uwielbia.
Eli podałam, już jest zaakceptowany.Dla innych to rutyna a dla mnie paluszki krabowe to nowość.Nie próbowałam ich wcześniej.Ale przyznaję,że w sałatce pyszne!
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
Sarenka
Udanej wycieczki corci zycze!
Odp: co na kolację ?
msewka
W czwartek Patka jedzie do Gagenau, a przygotowania w proszku.W dodatku jutro po pracy mam 8-me urodziny syna mojego brata.Nie wiem, jak się wyrobię? Za to na 6-ego wzięłam wolne, to spokojnie dopilnuję ostatnich przygotowań.Będę teśknić za córcią, bo jedzie na cały tydzień.Ale cieszę się, że ma taką okazję.
Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Yolu, wcale Ci się nie dziwię.Też bym tak zrobiła.
A ja na kolację wczoraj jadłam serek biały produkcji mojej teściowej.Taki nie za mocno ogrzany,kremowy aż w ustach się rozpływał.Patka wsunęła chyba z połowę, bo Ona szczególnie go uwielbia.
msewka
P.Ewuniu, bułeczki przeapetyczne.Chętnie zwinęłabym jedną na śniadanie.
zewa
zewa
msewka
Eli podałam, już jest zaakceptowany.Dla innych to rutyna a dla mnie paluszki krabowe to nowość.Nie próbowałam ich wcześniej.Ale przyznaję,że w sałatce pyszne!
eli_555
msewka