co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: co na kolację ?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Ewcia - placuszki mega apetyczne, uwielbiam surimi, w dodatku z warzywkami i na cieplo! Mniam! Z pewnocia pogodzisz wszystkie obowiazki - jak zawsze to robisz My matki, niejednokrotnie niepokoimy sie i tesknimy za naszymi pociechami, kiedy gdzies wyjezdzaja, ale jak dobrze, ze szybko do nas wracaja . Moze to dziwne, ale mnie czasami brakuje takiej bieganiny, rutyna tez bywa meczaca, zwlaszcza na obczyznie. Pamietam, jak jeszcze, kilka lat tamu, zarywalam nocki i z utesknieniem wyczekiwalam kazdej wolnej chwili, zeby moc w pelni opanowac material sesyjny. A teraz, chcialabym choc na chwile do tego powrocic. Uwielbiam kiedy mozg mi pracuje na wysokich obrotach, a tutaj chyba zlapal zawieche
Udanej wycieczki corci zycze!

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Na kolację racuszki z surimi i warzywami.Grilla zniweczył deszcz, więc trzeba było coś wymyślić.
W czwartek Patka jedzie do Gagenau, a przygotowania w proszku.W dodatku jutro po pracy mam 8-me urodziny syna mojego brata.Nie wiem, jak się wyrobię? Za to na 6-ego wzięłam wolne, to spokojnie dopilnuję ostatnich przygotowań.Będę teśknić za córcią, bo jedzie na cały tydzień.Ale cieszę się, że ma taką okazję.
obrazek

Odp: Odp: co na kolację ?

msewka
  • msewka

yola napisał(a):

Pójdę do piekła bo na kolację nawpychałam się ciasta z kokosowego z kremem brzoskwiniowym.Ale takie było smaczne,że nie mogłam się powstrzymać.

Yolu, wcale Ci się nie dziwię.Też bym tak zrobiła.
A ja na kolację wczoraj jadłam serek biały produkcji mojej teściowej.Taki nie za mocno ogrzany,kremowy aż w ustach się rozpływał.Patka wsunęła chyba z połowę, bo Ona szczególnie go uwielbia.

Pójdę do piekła bo na kolację nawpychałam się ciasta z kokosowego z kremem brzoskwiniowym.Ale takie było smaczne,że nie mogłam się powstrzymać.

msewka
  • msewka

zewa napisał(a):

A to moje bułeczki, część z kminkiem a część bez.

P.Ewuniu, bułeczki przeapetyczne.Chętnie zwinęłabym jedną na śniadanie.

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
A to moje bułeczki, część z kminkiem a część bez.
obrazek obrazek

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Moje chłopaki zażyczyły sobie resztki wczorajszego obiadu, tzn. czosnkowe mielone z surówką w domowej chrupiącej bułce. Takie niby hamburgery.
obrazek

msewka
  • msewka

eli_555 napisał(a):

Msewko podaj przepis na tą sałatkę.

Eli podałam, już jest zaakceptowany.Dla innych to rutyna a dla mnie paluszki krabowe to nowość.Nie próbowałam ich wcześniej.Ale przyznaję,że w sałatce pyszne!

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Msewko podaj przepis na tą sałatkę.

msewka
  • msewka

A ja sałatkę z surimi.