co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: co na kolację ?

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Dzisiaj na kolację mam pastę z makreli z pieczywem.
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Anula napisał(a):

msewka napisał(a):

Anula napisał(a):

U mnie dzisiaj cos na szybko-fajitas,pychotka

Fakt, że apetycznie to wygląda.Dobrze, że z rana wytrzymam.A gdzie to się podziewałaś Anula?

Ewcia,od Swiat bylam caly czas chora,dopiero gdzies we wtotek zaczelam troszke dochodzic do siebie,jeszcze nigdy w zyciu sie tak nie rozchorowalam,cos okropnego,ale juz lepiej wiec zaczynam obmyslac co tu by upichcic nowego.

Anula to strasznie Cie" zlapalo" zdrowiej jak najszybciej.

Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Anula napisał(a):

msewka napisał(a):

Anula napisał(a):

Fakt, że apetycznie to wygląda.Dobrze, że z rana wytrzymam.A gdzie to się podziewałaś Anula?

Ewcia,od Swiat bylam caly czas chora,dopiero gdzies we wtotek zaczelam troszke dochodzic do siebie,jeszcze nigdy w zyciu sie tak nie rozchorowalam,cos okropnego,ale juz lepiej wiec zaczynam obmyslac co tu by upichcic nowego.

Czekam z niecierpliwością.Zdrówka Ci życzę!

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
msewka napisał(a):

Anula napisał(a):

Odp: Odp: co na kolację ?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Anula napisał(a):

Lubie te fajitas

msewka
  • msewka

Anula napisał(a):

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
obrazek

msewka
  • msewka

Babciagramolka napisał(a):

Śledzik na jutro gotowy .To wszystko przez moją Mamcię - śledziowy terroryzm stosuje - już mi pomysłów brak.Tym razem ,, Śledzie po grecku wg Buni "

Kocham Twoją mamę (i śledziki).

Babciagramolka
Śledzik na jutro gotowy .To wszystko przez moją Mamcię - śledziowy terroryzm stosuje - już mi pomysłów brak.Tym razem ,, Śledzie po grecku wg Buni "
obrazek

msewka
  • msewka

Babciagramolka napisał(a):

Ślimak urasta do rangi symbolu mojego lenistwa . Coś ostatnio ide po linii najmniejszego oporu. Najlepiej mi wychodzi wrzucenie wszystkiego w jeden worek i upieczenie , albo sałatka z tego co w lodówce .Tak , że jak zobaczycie ślimaczka przy talerzu to znaczy , że to ,, leniwy " przepis - można się ślimaczyć przy nim .

Z tego wrzucania wszystkiego razem wychodzą czasami fajne smaczki.Więc nie raz opłaca się być "leniwcem".Będę się rozglądać za ślimaczkiem!

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?