eli_555 napisał(a):A mnie został w lodówce ser żółty,na którego nie było amatorów.Więc zrobiłam pastę serową na kolację. A to co mój młodszy synek robi ze swoim ukochanym serem. Słoneczko serowe, to jest jego kolacja, bez chlebka.
A mnie został w lodówce ser żółty,na którego nie było amatorów.Więc zrobiłam pastę serową na kolację.
zewa napisał(a):eli_555 napisał(a):A mnie został w lodówce ser żółty,na którego nie było amatorów.Więc zrobiłam pastę serową na kolację. A to co mój młodszy synek robi ze swoim ukochanym serem. Słoneczko serowe, to jest jego kolacja, bez chlebka. Sliczny chlopczyk ze wspanialym usmiechem
Zewciu,a gdzie przepis na te roladki?Ślinka leci na sam widok
Fajne słoneczko i fajny synek.
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
On sam jest promienny jak małe słoneczko.A i roladki super, na pierwszy rzut oka myślałam że z ciasta francuskiego.A te jeszcze fajniejsze.
iwi69
Ale piekny usmiech.
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
zewa
Taki kochany łobuziak i mój kuchenny pomocnik.
zewa
Przepis oczywiście będzie.
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
zewa
Dzięki.
luna
Sliczny chlopczyk ze wspanialym usmiechem
Odp: Odp: co na kolację ?
dusia30
eli_555
Odp: Odp: co na kolację ?
zewa
A to co mój młodszy synek robi ze swoim ukochanym serem. Słoneczko serowe, to jest jego kolacja, bez chlebka.