co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co na kolację ?

dusia30
  • dusia30

• Przepisy: 52
  • Artykuły: 2
Sarenko zyczę szybkiego powrotu do zdrówka.Sama dopiero co wyzdrowiałam,ale musiałam przyjmować antybiotyki.Dawno tak źle się nie czułam.W poniedziałek wypróbuję przepis na Twoje odlotowe schabiki.

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Sarenka napisał(a):

Upieklam wieniec mojej kruszynce, ktora teraz slodko chrapie Nie doczekala efektu koncowego, zobaczy go jutro. Nie wiem, czy ciacho dotrwa do konca, maz zdazyl juz opracowac 1/6 ciasta, jest z bananami w srodku i czekoladowe, moja corcia bedzie sie nim jutro cieszyc, wiec... musze chyba upiec jeszcze jedno ciasto. Szkoda, ze jestem chora, bo zamiast wypoczac w te Swieta, ja bede w totalnej rozsypce

Spasuj trochę Sarenko! Jak człowiek niezdrowy to musi wypocząć, bo inaczej choróbsko nie odpuści.Bez ciasta można żyć, nadrobisz po świętach.A co za pożytek będzie miała Rodzinka z ciacha, jak Ty w święta będziesz chora?
Dbaj o siebie, bardzo proszę.Powiedz, że to zalecenie dr.Ewy i do łóżka na pół dnia.

Odp: co na kolację ?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Upieklam wieniec mojej kruszynce, ktora teraz slodko chrapie Nie doczekala efektu koncowego, zobaczy go jutro. Nie wiem, czy ciacho dotrwa do konca, maz zdazyl juz opracowac 1/6 ciasta, jest z bananami w srodku i czekoladowe, moja corcia bedzie sie nim jutro cieszyc, wiec... musze chyba upiec jeszcze jedno ciasto. Szkoda, ze jestem chora, bo zamiast wypoczac w te Swieta, ja bede w totalnej rozsypce
obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
msewka napisał(a):

iwi69 napisał(a):

luna napisał(a):

iwi69 napisał(a):

Pasztet

Chyba zjada sie do Ciebie goscie na Swieta,ogromny pasztet, pyszne ciasta

Zapraszam

I w dodatku pogodę pewnie masz piękną Iwi.U nas od rana zimno i cały czas pada.Głowa mi pęka, a zaraz zabieram się za pieczenie sernika.To już ostatnie ciasto, które dziś upiekę.

No pogoda piekna

msewka
  • msewka

Działaj Luno, działaj.Ja jutro zrobię sałątkę pieczarkową, bo taką rodzinka sobie zażyczyła.Nawet mnie to cieszy, bo niewiele przy niej pracy.

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Widze, ze dzisiaj wszystkie urzedujemy w kuchni. Ja tez wykorzystuje, ze nie trzeba do pracy i pieke i gotuje caly dzien. Jutro niestety mam na popoludniu i po pracy jeszcze na urodziny polaczone z parapetowka. Upieklam juz ciasteczka-dziecko czeka, bo chce je juz dekorowac, a w kuchni na razie nie ma miejsca, bo wszedzie cos stoi. Teraz biore sie za krem do mazurka i nastepnie salatke jarzynowa musze zrobic bo obiecalam ze jutro przyniose

Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

msewka
  • msewka

iwi69 napisał(a):

luna napisał(a):

iwi69 napisał(a):

Pasztet

Zapraszam

I w dodatku pogodę pewnie masz piękną Iwi.U nas od rana zimno i cały czas pada.Głowa mi pęka, a zaraz zabieram się za pieczenie sernika.To już ostatnie ciasto, które dziś upiekę.

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
luna napisał(a):

iwi69 napisał(a):

Pasztet

Zapraszam

luna