Sarenko zyczę szybkiego powrotu do zdrówka.Sama dopiero co wyzdrowiałam,ale musiałam przyjmować antybiotyki.Dawno tak źle się nie czułam.W poniedziałek wypróbuję przepis na Twoje odlotowe schabiki.
Upieklam wieniec mojej kruszynce, ktora teraz slodko chrapie Nie doczekala efektu koncowego, zobaczy go jutro. Nie wiem, czy ciacho dotrwa do konca, maz zdazyl juz opracowac 1/6 ciasta, jest z bananami w srodku i czekoladowe, moja corcia bedzie sie nim jutro cieszyc, wiec... musze chyba upiec jeszcze jedno ciasto. Szkoda, ze jestem chora, bo zamiast wypoczac w te Swieta, ja bede w totalnej rozsypce
Spasuj trochę Sarenko! Jak człowiek niezdrowy to musi wypocząć, bo inaczej choróbsko nie odpuści.Bez ciasta można żyć, nadrobisz po świętach.A co za pożytek będzie miała Rodzinka z ciacha, jak Ty w święta będziesz chora?
Dbaj o siebie, bardzo proszę.Powiedz, że to zalecenie dr.Ewy i do łóżka na pół dnia.
Upieklam wieniec mojej kruszynce, ktora teraz slodko chrapie Nie doczekala efektu koncowego, zobaczy go jutro. Nie wiem, czy ciacho dotrwa do konca, maz zdazyl juz opracowac 1/6 ciasta, jest z bananami w srodku i czekoladowe, moja corcia bedzie sie nim jutro cieszyc, wiec... musze chyba upiec jeszcze jedno ciasto. Szkoda, ze jestem chora, bo zamiast wypoczac w te Swieta, ja bede w totalnej rozsypce
Chyba zjada sie do Ciebie goscie na Swieta,ogromny pasztet, pyszne ciasta
Zapraszam
I w dodatku pogodę pewnie masz piękną Iwi.U nas od rana zimno i cały czas pada.Głowa mi pęka, a zaraz zabieram się za pieczenie sernika.To już ostatnie ciasto, które dziś upiekę.
Widze, ze dzisiaj wszystkie urzedujemy w kuchni. Ja tez wykorzystuje, ze nie trzeba do pracy i pieke i gotuje caly dzien. Jutro niestety mam na popoludniu i po pracy jeszcze na urodziny polaczone z parapetowka. Upieklam juz ciasteczka-dziecko czeka, bo chce je juz dekorowac, a w kuchni na razie nie ma miejsca, bo wszedzie cos stoi. Teraz biore sie za krem do mazurka i nastepnie salatke jarzynowa musze zrobic bo obiecalam ze jutro przyniose
Zapraszam
I w dodatku pogodę pewnie masz piękną Iwi.U nas od rana zimno i cały czas pada.Głowa mi pęka, a zaraz zabieram się za pieczenie sernika.To już ostatnie ciasto, które dziś upiekę.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
dusia30
Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Spasuj trochę Sarenko! Jak człowiek niezdrowy to musi wypocząć, bo inaczej choróbsko nie odpuści.Bez ciasta można żyć, nadrobisz po świętach.A co za pożytek będzie miała Rodzinka z ciacha, jak Ty w święta będziesz chora?
Dbaj o siebie, bardzo proszę.Powiedz, że to zalecenie dr.Ewy i do łóżka na pół dnia.
Odp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
iwi69
No pogoda piekna
msewka
luna
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
iwi69
Zapraszam
Odp: Odp: co na kolację ?
luna
O rany Ale jestem głodna