co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co na kolację ?

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
eli_555 napisał(a):

A mnie został w lodówce ser żółty,na którego nie było amatorów.Więc zrobiłam pastę serową na kolację.

Eli jak nie masz w domu amatorów na żółty ser to podrzucaj go do mnie. Moi synowie jedliby go codziennie. Czasami nawet się złoszczę, bo choćby lodówka była pełna, a nie będzie sera to nie ma co jeść. Takich mam serowców.

Odp: co na kolację ?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
Wyobrazam sobie, tez by mi sie trzesly

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
A mnie został w lodówce ser żółty,na którego nie było amatorów.Więc zrobiłam pastę serową na kolację.
obrazek

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
Ja piekłam drożdżowe roladki z boczkiem i cebulką. Chłopaki jadły aż im się uszy trzęsły.
obrazek obrazek

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Mnie dzisiaj bolała głowa,wiec na obiad była tylko smażona kiełbaska.Więc na kolację ugotowałam lekką zupkę z maślanki.
obrazek

Babciagramolka
A mnie dziś wpadła w łapki puszka sardynek i mamy ,, Sardynki na czwartek "
obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
iwi69 napisał(a):

misia53 napisał(a):

Iwi, ja Cię podziwiam ! Miałaś gości więc pieczenia i gotowania było sporo. w święta podawanie do stołu potem dużo ,dużo mycia a po dzieciach to i sprzątania ja miałam. Teraz to tylko gotowca jakiegoś sruuu...do pieca i dość mają. Jutro dopiero jakąś zupkę zrobię ,bo już mi się chce....

A to bylo tak wyslalam meza po zakupy przed swietami i przynosi wszystko i baklazany tez,mowi to sie zrobi.No wiec musialam zrobic.

No tak ,nie miałaś wyjścia

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
misia53 napisał(a):

Iwi, ja Cię podziwiam ! Miałaś gości więc pieczenia i gotowania było sporo. w święta podawanie do stołu potem dużo ,dużo mycia a po dzieciach to i sprzątania ja miałam. Teraz to tylko gotowca jakiegoś sruuu...do pieca i dość mają. Jutro dopiero jakąś zupkę zrobię ,bo już mi się chce....

A to bylo tak wyslalam meza po zakupy przed swietami i przynosi wszystko i baklazany tez,mowi to sie zrobi.No wiec musialam zrobic.

luna
  • luna

• Przepisy: 359
iwi69 napisał(a):

Ja wczoraj robilam baklazany nadziewane

Mam nadzieje Iwi, ze dodasz przepis

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Fakt, Iwi szalejesz.Ja na kolację jadłam tradycyjnie...obiad.Po pracy byłam głodna , że strach.Miałam krupnik, ale smakował mi bardzo.

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?