Do moderatorów !

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Do moderatorów !

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
45Kazik napisał(a):

Jeśli piszesz "...oficjalnie wyjaśniam ...":...to jak znam się na publikatorach, piszesz pod dyktando. Tylko Urban pisze bez cenzury, no i ten z przeciwnego bieguna.
Ale dlaczego masz mnieć lepiej niż inni(np.ja)

Kaziu to Ty tez piszesz pod dyktando? a myslalam, ze sam wymyslasz

Odp: Do moderatorów !

Jeśli piszesz "...oficjalnie wyjaśniam ...":...to jak znam się na publikatorach, piszesz pod dyktando. Tylko Urban pisze bez cenzury, no i ten z przeciwnego bieguna.
Ale dlaczego masz mnieć lepiej niż inni(np.ja)

Odp: Do moderatorów !

dobry
  • dobry

• Przepisy: 12
  • Artykuły: 0
yyy.. to nie tak
oficjalnie wyjaśniam, że hgg mnie nie leje

a tak powaznie, to byla awaria... powazna.. wiecej w specjalnym watku znajdziecie

Odp: Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Czyli Dobry ma "przechlapane
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !

hgg napisał(a):

45Kazik napisał(a):

Rząd i cała reszta "przyrządowa" nie odpowiada na trudne pytania.
Tam to hołota, która dorwała się do władzy/koryta i ma Naród w du***e, nie chce mi się wierzyć, by była przykładam dla Naszych Rządzących.

Staramy sie odpowiadac na wszystkie "trudne pytania", jeżeli jakies zostaly bez odpowiedzi - bardzo proszę o ich wskazanie, bysmy mogli sie nimi zajac.
A najlatwiej jest z pytaniami zadanymi na prv - ja odpowiedzialam na wszystkie skierowane do mnie, jezeli dobry lub borubar tego nie zrobili - z gory za nich przepraszam i proszę o skierowanie tych pytan na moje konto,
pzdr
hgg

\

O kurde, Moderatory dostaną w d*** , znaczy po spodniach bez ich zdejmowania z ciała...Dziewczyny nie mścijcie sią na tych Chłopakach, tym bardziej, że jeden z nich będzie być może miał (biedny))) karę podwójna.... z tytułu "przynależności pozaorganizacyjnej" ...

Odp: Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !

astra
  • astra

• Przepisy: 37
  • Artykuły: 0
Bahus napisał(a):

dobry napisał(a):

45Kazik napisał(a):

Moja prośba, mam wrażenie, że nie będzie tylko moją.

W związku z wstawianiem zdjęć niewiadomego pochodzenia i często nie mających wiele wspólnego z daniem do którego są doklejane "foto-dzieła", proszę o niedoklejanie żadnych zdjęć do moich przepisów, bez uzyskania mojej akceptacji.
Z góry serdecznie dziękuję za uwzględnienie mojej prośby.

OK, szanujemy Twoja prosbe.

Ja też o to proszę. Do moich "Udek po węgiersku" została dodana fotka nie mająca nic w spólnego z tym daniem. Ja będę sam dodawał zdjęcia do swoich przepisów...w miarę jak będę je ponownie gotował.

Bahusie zawsze mozesz sie ubezpieczyć i dodać fotkę np. kury do dań z kurczakiem

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
dobry napisał(a):

45Kazik napisał(a):

Moja prośba, mam wrażenie, że nie będzie tylko moją.

W związku z wstawianiem zdjęć niewiadomego pochodzenia i często nie mających wiele wspólnego z daniem do którego są doklejane "foto-dzieła", proszę o niedoklejanie żadnych zdjęć do moich przepisów, bez uzyskania mojej akceptacji.
Z góry serdecznie dziękuję za uwzględnienie mojej prośby.

OK, szanujemy Twoja prosbe.

Ja też o to proszę. Do moich "Udek po węgiersku" została dodana fotka nie mająca nic w spólnego z tym daniem. Ja będę sam dodawał zdjęcia do swoich przepisów...w miarę jak będę je ponownie gotował.

zmieniono 2 razy (ostatnio 14 mar 2009 21:44 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

45Kazik napisał(a):

Rząd i cała reszta "przyrządowa" nie odpowiada na trudne pytania.
Tam to hołota, która dorwała się do władzy/koryta i ma Naród w du***e, nie chce mi się wierzyć, by była przykładam dla Naszych Rządzących.

Staramy sie odpowiadac na wszystkie "trudne pytania", jeżeli jakies zostaly bez odpowiedzi - bardzo proszę o ich wskazanie, bysmy mogli sie nimi zajac.
A najlatwiej jest z pytaniami zadanymi na prv - ja odpowiedzialam na wszystkie skierowane do mnie, jezeli dobry lub borubar tego nie zrobili - z gory za nich przepraszam i proszę o skierowanie tych pytan na moje konto,
pzdr
hgg

Glumanda napisał(a):

Zacytuje sama siebie..bo nie zauwazyliscie, ze tez stoje po tej stronie:

Przeciez Wy kazdy przepis akceptujecie? wiec na czym polega to zadanie? skoro i tak wchodzi pelno koni trojanskich

W tej chwili wchodzi "pełno" koni trojańskich - czyli moze 1 przepis na 10 czy 20, gdyby przepisy nie byly moderowane koni trojanskich byloby okolo polowy,
pzdr
hgg

majgrz11maja napisał(a):

Pytałeś mnie Kaziu''dlaczego tak sądzę''.Odczekałem 2dni by pojawiały się odpowiedzi na twoje pytanie .Zresztą DOBRY w odpowiedzi dotyczącej łamania regulaminu stwierdził że w grudniu przeprowadzili akcję ''czystki" i po niej był jakiś czas porządek , jak widać opłacało się . Ja proponuję raz w miesiącu w tedy by był cały czas porządek, jest to nie tylko w naszym interesie.

Kurcze pieczone, przeleciałem cały ten wątek i nie mogłem odnaleźć tego mojego pytania. Juz bałem się, że mam sklerozkę
pychol

Odpowiedz na/ edytuj Do moderatorów !