Jeśli piszesz "...oficjalnie wyjaśniam ...":...to jak znam się na publikatorach, piszesz pod dyktando. Tylko Urban pisze bez cenzury, no i ten z przeciwnego bieguna.
Ale dlaczego masz mnieć lepiej niż inni(np.ja)
Kaziu to Ty tez piszesz pod dyktando? a myslalam, ze sam wymyslasz
Jeśli piszesz "...oficjalnie wyjaśniam ...":...to jak znam się na publikatorach, piszesz pod dyktando. Tylko Urban pisze bez cenzury, no i ten z przeciwnego bieguna.
Ale dlaczego masz mnieć lepiej niż inni(np.ja)
Rząd i cała reszta "przyrządowa" nie odpowiada na trudne pytania.
Tam to hołota, która dorwała się do władzy/koryta i ma Naród w du***e, nie chce mi się wierzyć, by była przykładam dla Naszych Rządzących.
Staramy sie odpowiadac na wszystkie "trudne pytania", jeżeli jakies zostaly bez odpowiedzi - bardzo proszę o ich wskazanie, bysmy mogli sie nimi zajac.
A najlatwiej jest z pytaniami zadanymi na prv - ja odpowiedzialam na wszystkie skierowane do mnie, jezeli dobry lub borubar tego nie zrobili - z gory za nich przepraszam i proszę o skierowanie tych pytan na moje konto,
pzdr
hgg
\
O kurde, Moderatory dostaną w d*** , znaczy po spodniach bez ich zdejmowania z ciała...Dziewczyny nie mścijcie sią na tych Chłopakach, tym bardziej, że jeden z nich będzie być może miał (biedny))) karę podwójna.... z tytułu "przynależności pozaorganizacyjnej" ...
Moja prośba, mam wrażenie, że nie będzie tylko moją.
W związku z wstawianiem zdjęć niewiadomego pochodzenia i często nie mających wiele wspólnego z daniem do którego są doklejane "foto-dzieła", proszę o niedoklejanie żadnych zdjęć do moich przepisów, bez uzyskania mojej akceptacji.
Z góry serdecznie dziękuję za uwzględnienie mojej prośby.
OK, szanujemy Twoja prosbe.
Ja też o to proszę. Do moich "Udek po węgiersku" została dodana fotka nie mająca nic w spólnego z tym daniem. Ja będę sam dodawał zdjęcia do swoich przepisów...w miarę jak będę je ponownie gotował.
Bahusie zawsze mozesz sie ubezpieczyć i dodać fotkę np. kury do dań z kurczakiem
Moja prośba, mam wrażenie, że nie będzie tylko moją.
W związku z wstawianiem zdjęć niewiadomego pochodzenia i często nie mających wiele wspólnego z daniem do którego są doklejane "foto-dzieła", proszę o niedoklejanie żadnych zdjęć do moich przepisów, bez uzyskania mojej akceptacji.
Z góry serdecznie dziękuję za uwzględnienie mojej prośby.
OK, szanujemy Twoja prosbe.
Ja też o to proszę. Do moich "Udek po węgiersku" została dodana fotka nie mająca nic w spólnego z tym daniem. Ja będę sam dodawał zdjęcia do swoich przepisów...w miarę jak będę je ponownie gotował.
zmieniono 2 razy (ostatnio 14 mar 2009 21:44 przez Bahus)
Rząd i cała reszta "przyrządowa" nie odpowiada na trudne pytania.
Tam to hołota, która dorwała się do władzy/koryta i ma Naród w du***e, nie chce mi się wierzyć, by była przykładam dla Naszych Rządzących.
Staramy sie odpowiadac na wszystkie "trudne pytania", jeżeli jakies zostaly bez odpowiedzi - bardzo proszę o ich wskazanie, bysmy mogli sie nimi zajac.
A najlatwiej jest z pytaniami zadanymi na prv - ja odpowiedzialam na wszystkie skierowane do mnie, jezeli dobry lub borubar tego nie zrobili - z gory za nich przepraszam i proszę o skierowanie tych pytan na moje konto,
pzdr
hgg
Zacytuje sama siebie..bo nie zauwazyliscie, ze tez stoje po tej stronie:
Przeciez Wy kazdy przepis akceptujecie? wiec na czym polega to zadanie? skoro i tak wchodzi pelno koni trojanskich
W tej chwili wchodzi "pełno" koni trojańskich - czyli moze 1 przepis na 10 czy 20, gdyby przepisy nie byly moderowane koni trojanskich byloby okolo polowy,
pzdr
hgg
Pytałeś mnie Kaziu''dlaczego tak sądzę''.Odczekałem 2dni by pojawiały się odpowiedzi na twoje pytanie .Zresztą DOBRY w odpowiedzi dotyczącej łamania regulaminu stwierdził że w grudniu przeprowadzili akcję ''czystki" i po niej był jakiś czas porządek , jak widać opłacało się . Ja proponuję raz w miesiącu w tedy by był cały czas porządek, jest to nie tylko w naszym interesie.
Kurcze pieczone, przeleciałem cały ten wątek i nie mogłem odnaleźć tego mojego pytania. Juz bałem się, że mam sklerozkę
pychol
Do moderatorów !
Obserwuj wątekOdp: Odp: Do moderatorów !
Glumanda
Kaziu to Ty tez piszesz pod dyktando? a myslalam, ze sam wymyslasz
Odp: Do moderatorów !
Ale dlaczego masz mnieć lepiej niż inni(np.ja)
Odp: Do moderatorów !
dobry
oficjalnie wyjaśniam, że hgg mnie nie leje
a tak powaznie, to byla awaria... powazna.. wiecej w specjalnym watku znajdziecie
Odp: Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !
Bahus
Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !
\
O kurde, Moderatory dostaną w d*** , znaczy po spodniach bez ich zdejmowania z ciała...Dziewczyny nie mścijcie sią na tych Chłopakach, tym bardziej, że jeden z nich będzie być może miał (biedny))) karę podwójna.... z tytułu "przynależności pozaorganizacyjnej" ...
Odp: Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !
astra
Bahusie zawsze mozesz sie ubezpieczyć i dodać fotkę np. kury do dań z kurczakiem
Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !
Bahus
Ja też o to proszę. Do moich "Udek po węgiersku" została dodana fotka nie mająca nic w spólnego z tym daniem. Ja będę sam dodawał zdjęcia do swoich przepisów...w miarę jak będę je ponownie gotował.
Odp: Odp: Do moderatorów !
Staramy sie odpowiadac na wszystkie "trudne pytania", jeżeli jakies zostaly bez odpowiedzi - bardzo proszę o ich wskazanie, bysmy mogli sie nimi zajac.
A najlatwiej jest z pytaniami zadanymi na prv - ja odpowiedzialam na wszystkie skierowane do mnie, jezeli dobry lub borubar tego nie zrobili - z gory za nich przepraszam i proszę o skierowanie tych pytan na moje konto,
pzdr
hgg
Odp: Odp: Do moderatorów !
W tej chwili wchodzi "pełno" koni trojańskich - czyli moze 1 przepis na 10 czy 20, gdyby przepisy nie byly moderowane koni trojanskich byloby okolo polowy,
pzdr
hgg
Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !
Kurcze pieczone, przeleciałem cały ten wątek i nie mogłem odnaleźć tego mojego pytania. Juz bałem się, że mam sklerozkę
pychol