Do moderatorów !

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Do moderatorów !

majgrz11maja
Pytałeś mnie Kaziu''dlaczego tak sądzę''.Odczekałem 2dni by pojawiały się odpowiedzi na twoje pytanie .Zresztą DOBRY w odpowiedzi dotyczącej łamania regulaminu stwierdził że w grudniu przeprowadzili akcję ''czystki" i po niej był jakiś czas porządek , jak widać opłacało się . Ja proponuję raz w miesiącu w tedy by był cały czas porządek, jest to nie tylko w naszym interesie.

Odp: Do moderatorów !

Rząd i cała reszta "przyrządowa" nie odpowiada na trudne pytania.
Tam to hołota, która dorwała się do władzy/koryta i ma Naród w du***e, nie chce mi się wierzyć, by była przykładam dla Naszych Rządzących.

Mimo, że jestem tu krótko mam ten sam problem i szczerze mówiąc to trochę zniechęca... Jestem pewna nie czytają !

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
Gatita napisał(a):

Zgadzam się z Glumandą, że niektórzy dodają wszystko jak leci. Przepis na kompot czy na tost z masłem czosnkowym można znaleźć gdziekolwiek. Tutaj fajnie by było zamieszczać przepisy trochę inne od tych co są wszędzie, choć wiem, że to nie jest proste. Mnie jeszcze drażni zachowanie niektórych forumowiczów: jesli coś skomentujesz w ich przepisie nie po ich myśli natychmiast odwdzięczają Ci się tym samym w twoim przepisie ...ale to tylko kwestia kultury osobistej i moderatorzy niestety nie mają nic do tego

Czasami trudno jest nie reagowac na komentarz typu: "Fuj..wstretne".. albo "ze talerz przepelniony".. A ten komentujacy..sam nie dal zadnego przepisu.. aby pochwalic sie, ze on robi to czy tamto prawidlowo. Niektorzy dodaja komentarze zlosliwe.. i robia to z premedytacja.. tylko po to aby "uszczypnac" ..Tak samo dodaja oceny.. seriami.. nawet nie wiadomo czy czytaja oceniane przepisy... skoro 4 oceny dodane sa w przeciagu jednej minuty.

Zgadzam się z Glumandą, że niektórzy dodają wszystko jak leci. Przepis na kompot czy na tost z masłem czosnkowym można znaleźć gdziekolwiek. Tutaj fajnie by było zamieszczać przepisy trochę inne od tych co są wszędzie, choć wiem, że to nie jest proste. Mnie jeszcze drażni zachowanie niektórych forumowiczów: jesli coś skomentujesz w ich przepisie nie po ich myśli natychmiast odwdzięczają Ci się tym samym w twoim przepisie ...ale to tylko kwestia kultury osobistej i moderatorzy niestety nie mają nic do tego

Glumanda
  • Glumanda

• Przepisy: 111
  • Artykuły: 3
Zacytuje sama siebie..bo nie zauwazyliscie, ze tez stoje po tej stronie:

Przeciez Wy kazdy przepis akceptujecie? wiec na czym polega to zadanie? skoro i tak wchodzi pelno koni trojanskich
Nawet gdybyscie dopuszczali przepisy bez akceptacji.. to i tak uzytkownicy wylapywaliby je... i wysylali do Was linki, z tym co podpadlo..a tak.. kazdy przepis jest niby akceptowany przez "góre" a i tak pojawiaja sie kwiatki.. Macie podwojna robote.. raz akceptacja..a dwa ponowne sprawdzanie tego, co nam podpadnie...

Ostatnio nawet nie odpowiada sie na zazalenia.

To, ze niekotrzy dodaja tu wszytsko co popadnie a nasza cenzura wszystko przepuszcza to tylko zabiera tej fajnne stronce powazny kontekst.
Niczego nie mozna dodac bez cenzury..za to co mozna znalezc..wszystko jest szmuglowane..... jak na Mexiko Placu...
E tam..robta co chceta.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
45Kazik napisał(a):

Astra pisząc:
"Myslę,że szybciej by było jakby przepis ukazywał sie od razu."

... podała propozycje którą sugerowałem , może niezbyt wyraźnie w jednej ze swoich wypowiedzi.
Byłoby to chyba również mniejszym obciazeniem dla serwera: no i te powiadamiania o komentarzach czy poczcie: pierw kopertka u góry, klikasz w nia, poczta własna się otwiera, a tam powiadomienie przez Babcię Halinkę, że ktos skomentował twój przepis i znów nowe okienko...

Nie wystarczyłoby : bezposrednio : masz komentarz do (przepis>nazwa albo> link)

W 100% popieram.

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !

Astra pisząc:
"Myslę,że szybciej by było jakby przepis ukazywał sie od razu."

... podała propozycje którą sugerowałem , może niezbyt wyraźnie w jednej ze swoich wypowiedzi.
Byłoby to chyba również mniejszym obciazeniem dla serwera: no i te powiadamiania o komentarzach czy poczcie: pierw kopertka u góry, klikasz w nia, poczta własna się otwiera, a tam powiadomienie przez Babcię Halinkę, że ktos skomentował twój przepis i znów nowe okienko...

Nie wystarczyłoby : bezposrednio : masz komentarz do (przepis>nazwa albo> link)

Odp: Odp: Odp: Odp: Do moderatorów !

astra
  • astra

• Przepisy: 37
  • Artykuły: 0
Glumanda napisał(a):

dobry napisał(a):

majgrz11maja napisał(a):

Dopóki "ktoś" demonstracyjnie nie zostanie wyrzucony za łamanie regulaminu by to zahamować to my możemy sobie tu bla,bla bla .

Była już taka akcja na zakonczenie któregoś miesiąca (chyba grudnia). Polecialy glowy (z rankingu), przetasowania sie porobily i byla chwila spokoju. Niestety tylko chwila...

Przeciez Wy kazdy przepis akceptujecie? wiec na czym polega to zadanie? skoro i tak wchodzi pelno koni trojanskich
Nawet gdybyscie dopuszczali przepisy bez akceptacji.. to i tak uzytkownicy wylapywaliby je... i wysylali do Was linki, z tym co podpadlo..a tak.. kazdy przepis jest niby akceptowany przez "góre" a i tak pojawiaja sie kwiatki.. Macie podwojna robote.. raz akceptacja..a dwa ponowne sprawdzanie tego, co nam podpadnie...

Myslę,że szybciej by było jakby przepis ukazywał sie od razu.

astra napisał(a):

Kaziu stuknijmy się

kielicham?....nie ma sprawy

Odpowiedz na/ edytuj Do moderatorów !