Kochani, ostatnio mam sporo zgłoszeń dotyczących "zjadania" niektórych podpisów pod zdjęciami. Wygląda na to, że dla systemu jakieś ciągi znaków są niezjadliwe. Żeby odnaleźć co powoduje taką reakcję i żeby to poprawić musicie nam przesyłać treść podpisu pod zdjęciem który nie jest akceptowany przez system. Inaczej nie dojdziemy co trzeba poprawić. Już jeden przypadek namierzyliśmy - mianowicie cudzysłów. System nie akcetptował cudzysłowów - ale zaraz to naprawimy.
Podawajcie mi konkretne podpisy, które potem znikają.
Druga rzecz: jeśli coś takiego już się zdarzyło i uda się podpis umieścić za pomocą edycji przepisu - ja mogę wam ręcznie dodać brakujące punkty - tylko musicie mi przysłać link do poprawionego przepisu, żebym ja mogła wpisać za jakie zdarzenie te punkty wam naliczam.
Uff mam nadzieję że to co napisałam jest zrozumiałe ?
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
mam jedno pytanie Planuję zamówić sobie kartę IKEA, jednak nie sądzę bym do grudnia uzbierała 10tys pkt, dlatego stwierdziłam, że zamówie 2 lub 3 sztuki kart o wartości 100zł. I mam pytanie, czy jeśli zamówię je w 1 dniu, to czy dostane 3 osobne karty, czy może jedną z doładowaniem 300zł?
Mysiunia otrzymasz 3 karty - każda o wartości 100 zł. Czyli jeśli chcesz, możesz komuś odsprzedać bądź sprezentować jakąś
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
mam jedno pytanie Planuję zamówić sobie kartę IKEA, jednak nie sądzę bym do grudnia uzbierała 10tys pkt, dlatego stwierdziłam, że zamówie 2 lub 3 sztuki kart o wartości 100zł. I mam pytanie, czy jeśli zamówię je w 1 dniu, to czy dostane 3 osobne karty, czy może jedną z doładowaniem 300zł?
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Podawajcie mi konkretne podpisy, które potem znikają.
Druga rzecz: jeśli coś takiego już się zdarzyło i uda się podpis umieścić za pomocą edycji przepisu - ja mogę wam ręcznie dodać brakujące punkty - tylko musicie mi przysłać link do poprawionego przepisu, żebym ja mogła wpisać za jakie zdarzenie te punkty wam naliczam.
Uff mam nadzieję że to co napisałam jest zrozumiałe
gosia47-47
nagrody są wspaniałe, szkoda że nie ma niestety parowaru
cherry
bajtek
anullka7
gosia47-47
cherry
Mysiunia otrzymasz 3 karty - każda o wartości 100 zł. Czyli jeśli chcesz, możesz komuś odsprzedać bądź sprezentować jakąś
Mysiunia