Mam pytanie, bo szukam, szukam i nie mogę znaleźć aktualna promowana kategoria, to kuchnia arabska, prawda? Szukam jej i szukam i ni jak nie widzę
Jak dodać przepisy z kuchni arabskiej, żeby załapały się do takiej kategorii? Może ktoś mi podpowie gdzie tę kategorię znaleźć?
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Witam, od jakiegoś czasu gdy dodaje przepis - mam komunikat - zapis przepisu nie powiódł się i dopiero za kilkukrotnym wstawianiem jest ok. Czy to cos mnie jest nie tak, czy ogólnie to problem u wielu
u mnie też kilkakrotnie się tak działo, myślę , że strona jest czasem przeładowana i tyle
Witam, od jakiegoś czasu gdy dodaje przepis - mam komunikat - zapis przepisu nie powiódł się i dopiero za kilkukrotnym wstawianiem jest ok. Czy to cos mnie jest nie tak, czy ogólnie to problem u wielu
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Zanim przepis pojawi się w serwisie może minąć nawet 24 godziny. Chodzi o to, że moderatorzy sprawdzają, czy przepis nie jest skopiowany z innej strony i dopiero go akceptują.
Dziękuję bardzo za odpowiedź )
Czyli zanim nie dojdzie do moderacji to nigdzie nie jest zapisany?
A czy porady też są akceptowane w ciągu 24h?
Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale jak wejdziesz na swój profil i klinkiesz 'Moje' to pojawiają się twoje przepisy i jeśli przepis jest zatwierdzony to ma zielony znaczek, jeśli czeka na moderacje to ma szarą klepsydrę z boku, a jeśli zostanie odrzucony to go nigdzie nie bedzię, ale wtedy moderator powinien do Ciebie napisać wiadomość że z jakiś przyczyn przepis jest nie zaakceptowany
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Zanim przepis pojawi się w serwisie może minąć nawet 24 godziny. Chodzi o to, że moderatorzy sprawdzają, czy przepis nie jest skopiowany z innej strony i dopiero go akceptują.
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Witam wszystkich
Jestem tu nowa i jeszcze nie za bardzo wszystko wiem. Mam takie pytanko odnośnie wprowadzonych przepisów. Wczoraj wprowadziłam kilka, ale nigdzie ich nie widzę. Czy do czasu akceptacji ich nie widzę, czy może nie umiem znaleźć, a może zostały odrzucone?
Gdzie tego szukać?
Pozdrawiam
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Ja mam pytanie odnośnie wirtuali. Wiem, że to już było, ale pytam. Dziś dostałam punkty za super przepis i jak klikam na tę pozycję aby zobaczyć co to za przepis to wyświetla się cała strona. Jakiś czas temu była informacja, że przepisy premiowane będą w specjalny sposób oznakowane. Czy jest na top szansa w najbliższym czasie ? Byłoby super, bo wiedzielibyśmy dokładnie co jest premiowane.
przepisy juz są oznakowane, jednak trzeba taki przepis otworzyć i na samej górze jest fajne logo..."super przepis"
więc najprościej posprawdzaj swoje przepisy który ma taki znaczek....
gratuluje i zyczę jak najwięcej takich przepisów
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Koper
Mam pytanie, bo szukam, szukam i nie mogę znaleźć aktualna promowana kategoria, to kuchnia arabska, prawda? Szukam jej i szukam i ni jak nie widzę
Jak dodać przepisy z kuchni arabskiej, żeby załapały się do takiej kategorii? Może ktoś mi podpowie gdzie tę kategorię znaleźć?
szpileczka
agabi22
u mnie też kilkakrotnie się tak działo, myślę , że strona jest czasem przeładowana i tyle
Agiatis
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
anula250
Mysiunia
Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale jak wejdziesz na swój profil i klinkiesz 'Moje' to pojawiają się twoje przepisy i jeśli przepis jest zatwierdzony to ma zielony znaczek, jeśli czeka na moderacje to ma szarą klepsydrę z boku, a jeśli zostanie odrzucony to go nigdzie nie bedzię, ale wtedy moderator powinien do Ciebie napisać wiadomość że z jakiś przyczyn przepis jest nie zaakceptowany
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
anula250
anula250
Jestem tu nowa i jeszcze nie za bardzo wszystko wiem. Mam takie pytanko odnośnie wprowadzonych przepisów. Wczoraj wprowadziłam kilka, ale nigdzie ich nie widzę. Czy do czasu akceptacji ich nie widzę, czy może nie umiem znaleźć, a może zostały odrzucone?
Gdzie tego szukać?
Pozdrawiam
zewa
Rzeczywiście fajny znaczek