Napiszcie do cherry, też miałam podobny problem, napisałam do cherry i zrobiła porządek z podpisem pod zdjęciem i punkty mi "wróciły".
Niestety nie zawsze to działa. Dodałem przepis 9 sierpnia (https://gotujmy.pl/pita-z-prazonym-boczkiem,przepisy,99826.html) z 3 podpisanymi zdjęciami i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie z 12 sierpnia dlaczego dostałem tylko 20 pkt skoro są 3 podpisane zdjęcia.
Hej, może trafiłeś na mój urlop i wiadomość się zagubiła. Już masz naprawione punkciki
Pozdrawiam, Cherry
W takim razie dziękuję
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
chcialam zapytac dlaczego, mimo dodania zdjęcia, opisania go, mam zaliczone punkty tylko za przepis, bez zdjęcia. Wydawało mi się ,że wszystko opisałam jak należy, poprawcie mnie jeśli się mylę. Zaczynam tu dopiero przygodę, więc proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam wszystkich.
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Napiszcie do cherry, też miałam podobny problem, napisałam do cherry i zrobiła porządek z podpisem pod zdjęciem i punkty mi "wróciły".
Niestety nie zawsze to działa. Dodałem przepis 9 sierpnia (https://gotujmy.pl/pita-z-prazonym-boczkiem,przepisy,99826.html) z 3 podpisanymi zdjęciami i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie z 12 sierpnia dlaczego dostałem tylko 20 pkt skoro są 3 podpisane zdjęcia.
Hej, może trafiłeś na mój urlop i wiadomość się zagubiła. Już masz naprawione punkciki
Pozdrawiam, Cherry
a ja dodałam dzisiaj przepis na Rybę po portugalsku, a dostałam tylko 30 pkt-ów zamiast 40 :/ niby kategoria premiowana, ale nie wiem dlaczego taka punktacja, dodam, że dodałam kilka opisanych zdjęć
Punkty za kategorię premiowaną tak jak za super przepis są dodawane potem przez Admina ( Moderator zaznacza przy wstawianiu taką kategorię ) .Punkty się pojawią
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
cherry
agabi22
pozdrawiam
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
pacpaw
W takim razie dziękuję
przejs
https://gotujmy.pl/blok-,przepisy,104731.html
Po głębszym zastanowieniu stwierdzam,że mam chyba nieopisane zdjęcie. Czy tak? Muszę je opisywać krok po kroku?alem się pogubiła
przejs
Pozdrawiam wszystkich.
Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
cherry
Pozdrawiam, Cherry
mycha
cherry
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Babciagramolka
Punkty za kategorię premiowaną tak jak za super przepis są dodawane potem przez Admina ( Moderator zaznacza przy wstawianiu taką kategorię ) .Punkty się pojawią