Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
przejs - nie podpisałaś zdjęcia. Podpisałam Ci je, więc punkty powinny wskoczyć.

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
czy przyznawane są punkty za posty oraz ocenę i komenatrze do przepisów?
pozdrawiam

Odp: Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
  • Artykuły: 0
cherry napisał(a):

pacpaw napisał(a):

anemon napisał(a):

Napiszcie do cherry, też miałam podobny problem, napisałam do cherry i zrobiła porządek z podpisem pod zdjęciem i punkty mi "wróciły".

Niestety nie zawsze to działa. Dodałem przepis 9 sierpnia (https://gotujmy.pl/pita-z-prazonym-boczkiem,przepisy,99826.html) z 3 podpisanymi zdjęciami i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie z 12 sierpnia dlaczego dostałem tylko 20 pkt skoro są 3 podpisane zdjęcia.

Hej, może trafiłeś na mój urlop i wiadomość się zagubiła. Już masz naprawione punkciki

Pozdrawiam, Cherry

W takim razie dziękuję

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
Biegnę z linkiem :
https://gotujmy.pl/blok-,przepisy,104731.html

Po głębszym zastanowieniu stwierdzam,że mam chyba nieopisane zdjęcie. Czy tak? Muszę je opisywać krok po kroku?alem się pogubiła

Trudno mi orzec, jeśli nie mówisz o jaki przepis chodzi (zwłaszcza chodzi mi o numer - ten który wyświetla się w adresie przepisu) - pozdrawiam Tit

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
chcialam zapytac dlaczego, mimo dodania zdjęcia, opisania go, mam zaliczone punkty tylko za przepis, bez zdjęcia. Wydawało mi się ,że wszystko opisałam jak należy, poprawcie mnie jeśli się mylę. Zaczynam tu dopiero przygodę, więc proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam wszystkich.

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

cherry
  • cherry

pacpaw napisał(a):

anemon napisał(a):

Napiszcie do cherry, też miałam podobny problem, napisałam do cherry i zrobiła porządek z podpisem pod zdjęciem i punkty mi "wróciły".

Niestety nie zawsze to działa. Dodałem przepis 9 sierpnia (https://gotujmy.pl/pita-z-prazonym-boczkiem,przepisy,99826.html) z 3 podpisanymi zdjęciami i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie z 12 sierpnia dlaczego dostałem tylko 20 pkt skoro są 3 podpisane zdjęcia.

Hej, może trafiłeś na mój urlop i wiadomość się zagubiła. Już masz naprawione punkciki

Pozdrawiam, Cherry

mycha
  • mycha

• Przepisy: 2142
  • Artykuły: 18
dziękuję Buniu za info i Tobie Cherry za porządek z przepisami

cherry
  • cherry

@Mycha punkty za premiowaną już Ci wskoczyły

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Babciagramolka
mycha napisał(a):

a ja dodałam dzisiaj przepis na Rybę po portugalsku, a dostałam tylko 30 pkt-ów zamiast 40 :/ niby kategoria premiowana, ale nie wiem dlaczego taka punktacja, dodam, że dodałam kilka opisanych zdjęć

Punkty za kategorię premiowaną tak jak za super przepis są dodawane potem przez Admina ( Moderator zaznacza przy wstawianiu taką kategorię ) .Punkty się pojawią

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty