Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131
misia14 napisał(a):

zewa napisał(a):

Ja mam pytanie odnośnie wirtuali. Wiem, że to już było, ale pytam. Dziś dostałam punkty za super przepis i jak klikam na tę pozycję aby zobaczyć co to za przepis to wyświetla się cała strona. Jakiś czas temu była informacja, że przepisy premiowane będą w specjalny sposób oznakowane. Czy jest na top szansa w najbliższym czasie ? Byłoby super, bo wiedzielibyśmy dokładnie co jest premiowane.

przepisy juz są oznakowane, jednak trzeba taki przepis otworzyć i na samej górze jest fajne logo..."super przepis"
więc najprościej posprawdzaj swoje przepisy który ma taki znaczek....
gratuluje i zyczę jak najwięcej takich przepisów

O, super. Dzięki Misiu.

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

misia14
  • misia14

• Przepisy: 290
  • Artykuły: 17
zewa napisał(a):

Ja mam pytanie odnośnie wirtuali. Wiem, że to już było, ale pytam. Dziś dostałam punkty za super przepis i jak klikam na tę pozycję aby zobaczyć co to za przepis to wyświetla się cała strona. Jakiś czas temu była informacja, że przepisy premiowane będą w specjalny sposób oznakowane. Czy jest na top szansa w najbliższym czasie ? Byłoby super, bo wiedzielibyśmy dokładnie co jest premiowane.

przepisy juz są oznakowane, jednak trzeba taki przepis otworzyć i na samej górze jest fajne logo..."super przepis"
więc najprościej posprawdzaj swoje przepisy który ma taki znaczek....
gratuluje i zyczę jak najwięcej takich przepisów

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

agabi22
  • agabi22

• Przepisy: 523
  • Artykuły: 9
albo zrobić kategorię superprzepisy

zewa
  • zewa

• Przepisy: 2423
  • Artykuły: 131

cherry
  • cherry

• Przepisy: 508
  • Artykuły: 729
Aniu,
staramy się, aby przepisy pojawiały się na bieżąco - moderatorzy mają dobę na ich akceptację (bądź odrzucenie). Środa okazuje się trochę szalonym dniem, ponieważ moderator partię wrzuconą po południu kończy w czwartek rano (przy czym moderator dyżurujący w czwartek robi swoje)
Wczoraj kołczu (do Niego zwracajcie się w środy) miał urlop, więc cherry - czyli ja musiała Go zastąpić, stąd spore opóźnienia. Weźcie pod uwagę to, że przy okazji zajmuję się waszymi problemami "punktowymi", dlatego potrzebowałam czasu. Wszystkie przepisy z wczoraj są już opublikowane, gdybyście zauważyli jakiś problem/błąd/dubel piszcie mi na priv.

Buziaki

Ania Hosz
  • Ania Hosz

• Przepisy: 198
  • Artykuły: 1
Witam,

Mam takie drobne pytanko Nie wiem czy to właściwe miejsce na jego zadanie ale nurtuje mnie już od tygodnia.
Jak to jest z wpisywanie przepisów i pojawianie się ich na portalu?
Wpisałam przepisy wczoraj koło 15 i jeszcze ich nie ma? Wpisała przepisy dziś rano i też ich nie ma? A pojawiły się już przepisy osób, które wpisały przepisy po mnie? W zeszły tygodniu niektóre moje przepisy zostały dopisane i otrzymałam za nie punkty dopiero po 2 dniach? Tym sposobem takie zapóźnione przepisy nigdy nie pojawiają się na stronie głównej w daniach dnia ani w polecanych przepisach Ogólnie odnoszę wrażenie, jakby na portalu ostatnio działało tylko kilka osób.... bo stale te same Nicki w polecanych i wyróżnionych daniach?

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
A ja na mój bon do IKEI czekałam od zamówienia tylko 3 dni, przyszedł w tempie ekspresowym

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

pioge7
  • pioge7

• Przepisy: 604
  • Artykuły: 13
Dvd napisał(a):

Witam, jak długo trzeba czekać na zmianę statusu w zamówieniu? Od tygodnia mam "w trakcie" i nie mogę się doczekać, to moja pierwsza wygrana

w regulaminu nagrody wysyłane są do 30 dni od zamóienia, ja na swoje czekałem około 3 tygodnie! ale warto!

Dvd
  • Dvd

• Przepisy: 73
  • Artykuły: 0
Witam, jak długo trzeba czekać na zmianę statusu w zamówieniu? Od tygodnia mam "w trakcie" i nie mogę się doczekać, to moja pierwsza wygrana

przejs
  • przejs

• Przepisy: 345
  • Artykuły: 7
cherry - pięknie dziekuję

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty