Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

pogniecione paczki

Mufinka1
  • Mufinka1

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
tylko czy wartość takiej paczki nie jest większa niż koszty przesyłki

zmieniono 1 raz (ostatnio 19 sie 2011 12:27 przez Mufinka1)

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

caroline1983
Przy okazji odbioru jakiejs co nieco uszkodzonej paczki rozmawiałam kiedys ze znajomym listonoszem i powiedział mi że takie delikatne przesyłki pominny byc nadawane jako PRZESYŁKA POCZTOWA NA WARUNKACH SZCZEGÓLNYCH oraz odpowiednio oznaczone to wtedy nikt nie bedzie rzucał paczkami przy przeładunku itp.
Ceny są podobne jak przy przesyłce kurierskiej.

Reklamacje - regulamin

Kochani, przypominam o trybie rozpatrywania reklamacji. Ponieważ my pośredniczymy pomiędzy wami - odbiorcami nagród a producentami lub dystrybutorami produktów musimy mieć podstawę reklamacji. Pamiętajcie o pisemnym trybie - opis wady produktu - uzasadnienie reklamacji - i proponowany sposób rozstrzygnięcia. W porozumieniu z nami odsyłacie wadliwy produkt (na nasz koszt) - i wtedy rozpatrujemy reklamację. W tym zakresie staramy się działać naprawdę szybko. Oto stosowny punkt regulaminu:

VIII. Reklamacje

1.Reklamacja Uczestnika w związku z niewykonaniem lub nienależytym wykonaniem przez Organizatora obowiązków wynikających z Regulaminu, powinna zostać przesłana na adres siedziby Organizatora w formie pisemnej i zawierać: dane Uczestnika, rodzaj świadczonej usługi, zarzuty i ich uzasadnienie, proponowany sposób rozstrzygnięcia oraz podpis Uczestnika.

2.Organizator obowiązany jest udzielić odpowiedzi na reklamację w formie pisemnej lub wiadomości e - mail, w terminie 30 dni od daty jej otrzymania. W przypadku braku informacji niezbędnych do rozpoznania reklamacji, Organizator wystąpi do Uczestnika z wnioskiem o przesłanie informacji uzupełniającej. Termin 30 dni przeznaczony na rozpatrzenie reklamacji w takim przypadku liczony jest od chwili uzyskania informacji uzupełniającej.

3.W przypadku braku możliwości rozpatrzenia reklamacji w przewidzianym terminie, Organizator poinformuje Uczestnika przed upływem tego terminu o zaistniałym fakcie.

Stenka
  • Stenka

• Przepisy: 331
  • Artykuły: 7
Nagrody są fajne i zróżnicowane, warto na nie zasłużyć.

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
ktoś testował te termometry? Jakoś wykonania okej, czy jakaś fuszerka? Wskazują poprawną temperaturę? Jakie zakresy? Już miałem kilka analogowych termometrów jednak nigdy nie pokazywały prawidłowej temperatury - wrząca woda miała 90 stopni, a woda z lodem aż 5 stopni.

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Tit napisał(a):

Droga Pyzo, oczywiście to ja osobiście i Cherry podeptałyśmy i pogniotłyśmy ten pakunek, żeby przyszedł do ciebie w takim stanie i żebyś mogła po raz nie wiem który sobie na nas poużywać. Jak widać cel osiągnięty.

Tit, jako Redaktor prowadzący powinnaś jednak w innym tonie odpowiadać - swoich humorków nie przystoi pokazywać.

Zwróciłam uwagę, że nagroda była nieodpowiednia zapakowana - może kogoś jednak to zastanowi i inne osoby dostaną swoje w stanie lepszym. A ja czekam na przetłumaczoną instrukcję bo macie obowiązek taką dołączyć - jeśli rzecz czy sprzęt był nabywany przez Redakcję od jakiejś firmy to należy się w niej o takie upomnieć albo załatwić to we własnym zakresie bo użytkownicy mają prawo je dostać.

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Ja też miałam pogniecione pudełko z termometrem,ale to wina poczty,bo nieodpowiednio obchodzą sie z paczkami.Przesyłki kurierskie dochodzą nie naruszone.Może więc lepiej wysyłać nagrody przesyłkami kurierskimi?

Nagrody zostają wysyłane raz na miesiąc, pierwsza partia została wysłana, wszystko w rękach Poczty Polskiej

natyy
  • natyy

• Przepisy: 28
Zamówiłam nagrodę -pieprzniczkę 29 lipca i jeszcze do tej pory nie przyszła. Czy tak długo trzeba czekac na nagrody

Droga Pyzo, oczywiście to ja osobiście i Cherry podeptałyśmy i pogniotłyśmy ten pakunek, żeby przyszedł do ciebie w takim stanie i żebyś mogła po raz nie wiem który sobie na nas poużywać. Jak widać cel osiągnięty.

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty