Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Obserwuj wątek

Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

p.jola1
  • p.jola1

• Przepisy: 919
  • Artykuły: 9
Kto weryfikuje dania kuchni portugalskie i kiedy są dodawane p-ty? Razem z przepisem, czy później?

Babciagramolka
Pyzuniu - z ciekawości i dla prywaty szukałam bo zamówiłam sobie też i jak napisaliście że instrukcja nie przy mnie pisana to miałam do wyboru - wysłać córce do tłumaczenia ( i czekać nie wiadomo ile ) - albo załatwić to sobie samemu .Zobaczymy jak termometr dostanę co z tej instrukcji pojmę bo ja nie techniczna jestem.

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
To nie była chamska wycieczka, tylko żart.....

Napisałem więcej ale potem mi przeszło i skasowałem...Nie chce mi się kłócić.

zmieniono 2 razy (ostatnio 21 sie 2011 14:54 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Bahus napisał(a):

Buniu...ubiegłaś mnie. Już chciałem się zobowiązać do przetłumaczenia tej instrukcji. Ale dobrze się stało. Boję się, że gdybym coś niezbyt dokładnie przetłumaczył, to miałbym Pyzę na głowie. Pewnie wytknęłaby mi niekompetencję i naruszenie praw. Aż boję się pomyśleć jakich.

Daruj sobie swoje chamskie wycieczki pod moim adresem

Bunniu, dziękuję! już kolejny raz odwalasz robotę za niekompetentne osoby.....

Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty

Bahus
  • Bahus

Tit napisał(a):

Droga Pyzo, oczywiście to ja osobiście i Cherry podeptałyśmy i pogniotłyśmy ten pakunek, żeby przyszedł do ciebie w takim stanie i żebyś mogła po raz nie wiem który sobie na nas poużywać. Jak widać cel osiągnięty.

Kobiety demolki

Bahus
  • Bahus

Buniu...ubiegłaś mnie. Już chciałem się zobowiązać do przetłumaczenia tej instrukcji. Ale dobrze się stało. Boję się, że gdybym coś niezbyt dokładnie przetłumaczył, to miałbym Pyzę na głowie. Pewnie wytknęłaby mi niekompetencję i naruszenie praw. Aż boję się pomyśleć jakich.

Babciagramolka
Zobaczcie pod tym linkiem- zdaje się , ze to jest instrukcja obsługi do takiego termometru

http://www.produktinfo.conrad.de/datenblaetter/475000-499999/481333-an-01-pl-Cyfrowy_termometr.pdf To jest plik trzeba go otworzyć - można go sobie zapisać na komputerze i spokojnie poczytać.

broman
  • broman

• Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
tez dostałem termometr który miał być dla mojej mamy, no ale nie wiem jak sobie poradzi bo właśnie nie ma instrukcji po polsku a ona nie włada angielskim. szkoda niby taka drobnostka a jednak ma znaczenie. o pogniecionym pudełku nie wspomnę.

pacpaw
  • pacpaw

• Przepisy: 1427
  • Artykuły: 0
w jaki sposób namierzyć który z przepisów dostał miano super przepisu? Czy istnieje możliwość, aby szczegółach wirutali jeśli się dostaje ekstra punkty w nawiasie była nazwa przepisu, a nie "moje przepisy"?
np.

Dodanie super-przepisu 30 ( moje przepisy )

Odp: pogniecione paczki

caroline1983
Niestety przy drobnych rzeczach tak.

Odpowiedz na/ edytuj Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty