Pyzuniu - z ciekawości i dla prywaty szukałam bo zamówiłam sobie też i jak napisaliście że instrukcja nie przy mnie pisana to miałam do wyboru - wysłać córce do tłumaczenia ( i czekać nie wiadomo ile ) - albo załatwić to sobie samemu .Zobaczymy jak termometr dostanę co z tej instrukcji pojmę bo ja nie techniczna jestem.
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Buniu...ubiegłaś mnie. Już chciałem się zobowiązać do przetłumaczenia tej instrukcji. Ale dobrze się stało. Boję się, że gdybym coś niezbyt dokładnie przetłumaczył, to miałbym Pyzę na głowie. Pewnie wytknęłaby mi niekompetencję i naruszenie praw. Aż boję się pomyśleć jakich.
Daruj sobie swoje chamskie wycieczki pod moim adresem
Bunniu, dziękuję! już kolejny raz odwalasz robotę za niekompetentne osoby.....
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Droga Pyzo, oczywiście to ja osobiście i Cherry podeptałyśmy i pogniotłyśmy ten pakunek, żeby przyszedł do ciebie w takim stanie i żebyś mogła po raz nie wiem który sobie na nas poużywać. Jak widać cel osiągnięty.
Kobiety demolki
Buniu...ubiegłaś mnie. Już chciałem się zobowiązać do przetłumaczenia tej instrukcji. Ale dobrze się stało. Boję się, że gdybym coś niezbyt dokładnie przetłumaczył, to miałbym Pyzę na głowie. Pewnie wytknęłaby mi niekompetencję i naruszenie praw. Aż boję się pomyśleć jakich.
Zobaczcie pod tym linkiem- zdaje się , ze to jest instrukcja obsługi do takiego termometru
http://www.produktinfo.conrad.de/datenblaetter/475000-499999/481333-an-01-pl-Cyfrowy_termometr.pdf To jest plik trzeba go otworzyć - można go sobie zapisać na komputerze i spokojnie poczytać.
tez dostałem termometr który miał być dla mojej mamy, no ale nie wiem jak sobie poradzi bo właśnie nie ma instrukcji po polsku a ona nie włada angielskim. szkoda niby taka drobnostka a jednak ma znaczenie. o pogniecionym pudełku nie wspomnę.
w jaki sposób namierzyć który z przepisów dostał miano super przepisu? Czy istnieje możliwość, aby szczegółach wirutali jeśli się dostaje ekstra punkty w nawiasie była nazwa przepisu, a nie "moje przepisy"?
np.
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
p.jola1
Babciagramolka
Bahus
Napisałem więcej ale potem mi przeszło i skasowałem...Nie chce mi się kłócić.
Pyza
Daruj sobie swoje chamskie wycieczki pod moim adresem
Bunniu, dziękuję! już kolejny raz odwalasz robotę za niekompetentne osoby.....
Bahus
Kobiety demolki
Bahus
Babciagramolka
http://www.produktinfo.conrad.de/datenblaetter/475000-499999/481333-an-01-pl-Cyfrowy_termometr.pdf To jest plik trzeba go otworzyć - można go sobie zapisać na komputerze i spokojnie poczytać.
broman
pacpaw
np.
Dodanie super-przepisu 30 ( moje przepisy )
Odp: pogniecione paczki
caroline1983